Véres ruhák miatt foglalja le az olasz ügyészség az Aquarius NGO-hajót

ATV
-
  18.11.20 20:58 Külföld

Veszélyes hulladékkezelés vádjával a szicíliai Catania ügyészsége elrendelte az Orvosok határok nélkül (Msf) és az Sos Mediterranée nem kormányzati szervezet Aquarius nevű közös hajójának a lefoglalását kedden.

9 kapcsolódó hír

Az olasz ügyészség elrendelte az Aquarius NGO-hajó lefoglalását

Propeller
-
  18.11.21 08:27 Külföld

Veszélyes hulladékkezelés vádjával a szicíliai Catania ügyészsége elrendelte az Orvosok határok nélkül (Msf) és az Sos Mediterranée nem kormányzati szervezet Aquarius nevű közös hajójának a lefoglalását kedden. Az ügyészség szerint az Aquarius veszélyes, fertőző hulladékot tett az olaszországi partokra, megszegve az ezek tárolására és…

A földközi-tengeri migránshajót veszélyes hulladékkezelés vádjával lefoglalták

Mandiner
-
  18.11.20 21:02 Külföld

Az olasz hatóságok kedden elrendelték a migránsokat szállító Aquarius hajó lefoglalását. A területileg illetékes ügyészség szerint a jármű közegészségügyi kockázatot jelent.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

888
-
  18.11.20 19:08 Külföld

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Elrendelte az olasz ügyészség az Aquarius NGO-hajó lefoglalását

Gondola
-
  18.11.20 21:08 Külföld

Veszélyes hulladékkezelés vádjával a szicíliai Catania ügyészsége elrendelte az Orvosok határok nélkül (Msf) és az Sos Mediterranée nem kormányzati szervezet Aquarius nevű közös hajójának a lefoglalását kedden

Az olasz kormány lefoglalja az Aquariust

Maszol
-
  18.11.21 07:44 Külföld

A kataniai ügyészség elrendelte az Orvosok Határok Nélkül és az SOS Mediterranée hajója, a bevándorlókat és menekülteket szállító Aquarius hajó lefoglalását, mert az a vád szerint szándékosan helyezett el veszélyes és fertőző hulladékokat az olasz partokon, veszélyeztetve ezzel az ott élők egészségét.

Olaszországnak elege lett a migránstaxiból: lefoglalják az Aquariust

SzegedMa
-
  18.11.21 10:34 Külföld

A kataniai ügyészség elrendelte az Orvosok Határok Nélkül és az SOS Mediterranée hajója, a bevándorlókat és menekülteket szállító, Soros-közeli Aquarius lefoglalását, mert az a vád szerint szándékosan helyezett el veszélyes és fertőző hulladékokat az olasz partokon, veszélyeztetve ezzel az ott élők egészségét. A hajó szeptember óta vesztegel…

Az olasz hatóságok elrendelték egy migránsokat segítő hajó lefoglalását

Szoljon
-
  18.11.20 22:53 

Veszélyes hulladékkezelés vádjával a szicíliai Catania ügyészsége elrendelte az Orvosok Határok Nélkül (Msf) és az Sos Mediterranée nem kormányzati szervezet Aquarius nevű közös hajójának a lefoglalását kedden.

Véres ruhákra hivatkozva rendelték el az Aquarius lefoglalását

Népszava
-
  18.11.20 21:51 [N/A]

Az Orvosok határok nélkül rágalmazási hadjáratnak nevezte a vizsgálatot.

Olaszország el akarja kobozni a menekülteket mentő Aquarius hajót

Mérce
-
  18.11.20 14:15 Vélemény

Az SOS Méditerranée és az Orvosok Határok Nélkül (MSF) által működtetett hajót most Olaszország szeretné elkoboztatni arra hivatkozva, hogy a hajó állítólag nem tartotta be a hulladékeltávolításra vonatkozó szabályokat.