Kiadták a figyelmeztetést: két megyét béníthat meg a havazás

ATV
-
  18.11.19 19:24 Időjárás

A havazás veszélye miatt adott ki figyelmeztetést két megyére, Vasra és Zalára keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

9 kapcsolódó hír

Havazni fog, két megyére kiadták a figyelmeztetést

168 Óra Online
-
  18.11.19 18:58 Belföld

A havazás veszélye miatt adott ki figyelmeztetést két megyére, Vasra és Zalára keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták, az éjszaka második felében délnyugat felől intenzívebb csapadékzóna éri el az országot, amelyből inkább eső hullik majd, de főként a Nyugat-Dunántúlon, valamint kezdetben a…

Havas eső, havazás is lehet a hét elején

Bankár Magazin
-
  18.11.20 09:39 Időjárás

A hét elején az eső mellett havas eső, havazás is lehet, a hét második felében eső lesz a jellemző. A leghidegebb órákban mínuszokra is készülni kell, s többfelé a maximumok is plusz 5 fok körül alakulnak

Kedden újabb havazás érkezik nyugatra

Kiderül
-
  18.11.19 12:53 Időjárás

Átmeneti szünet után kedd hajnalban dél felől újabb csapadékhullám éri el hazánkat, amelyből a nyugati megyékben és a hegyekben havazásra, másutt esőre számíthatunk.

Figyelmeztetést adtak ki havazás miatt több megyére

hirado.hu
-
  18.11.20 06:44 Időjárás

Az ország nagy részén viszont eső lesz.

Hétfői kiadós havazásra figyelmeztetnek a meteorológusok

Székelyhon
-
  18.11.18 16:21 Határtalan

A közelgő havazás és havas eső miatt sárga jelzésű figyelmeztetést bocsátott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) Erdély keleti és nyugati részében.

Már térségünkben is havazott!

infoVáros
-
  18.11.19 10:28 Megyei

Havas eső, havazás is lehet a hét elején - ígérte a meteorológiai szolgálat. Meg is érkezett Esztergom térségébe is. Dobogókő felé és a csúcson már meg is maradt.

Időjárás-előrejelzés keddre - Figyelmeztetést adtak ki erre a két megyére

Alon
-
  18.11.19 22:27 Időjárás

Kiadták a figyelmeztetést: intenzívebb csapadékzóna éri el az országot.

Megérkezett az első hó!

RTL Klub
-
  18.11.19 18:00 [N/A]

Nemcsak az ország legmagasabb pontján, a Kékesen, hanem a Dunántúlon is havazott. Volt, aki csak azért utazott a Kékeshez, hogy a havas kilátásban gyönyörködjön, de csalódnia kellett: a köd mindent eltakart. Szombathelyen és Sopron környékén is megmaradt a hó, az Alföldön viszont csak eső esett.

Figyelmeztetést adtak ki havazás miatt több megyére

Gondola
-
  18.11.20 09:46 Időjárás

Több hullámban nedves, kezdetben még hideg, majd egyre enyhébb levegő érkezik térségünk fölé, az ez ország nagy részében esőt okozhat, csak a magasabb helyeken eshet hó – közölte az Országos Meteorológia Szolgálat