Harmadszor hirdettek győztest az erdélyi autópálya továbbépítésére

Napi
-
  18.11.16 14:42 Gazdaság

Az olasz Itinera Spa és a román Retter Projectmanagement Srl. cégekből álló konzorcium építheti az A3-as, észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszát és a vásárhelyi bekötőutat - közölte a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR) a honlapján.

4 kapcsolódó hír

Épül Marosvásárhely rég várt autópályája

Magyar Idők
-
  18.11.17 14:34 Gazdaság

Az olasz Itinera Spa és a román Retter Projectmanagement Srl. cégekből álló konzorcium építheti az A3-as, észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszát.

Harmadjára hirdettek kivitelezőt az észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszán

Magyar Szó
-
  18.11.16 15:07 Külföld

Az olasz Itinera Spa, és a román Retter Projectmanagement Srl. cégekből álló konzorcium építheti az A3-as, észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszát és a vásárhelyi bekötőutat - közölte pénteken a honlapján a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR).

Harmadjára hirdettek győztest az észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszán

Maszol
-
  18.11.16 14:44 Határtalan

Az olasz Itinera Spa, és a román Retter Projectmanagement Srl. cégekből álló konzorcium építheti az A3-as, észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszát és a vásárhelyi bekötőutat. 

Harmadjára hirdettek győztest az észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszán

Debreceni Nap
-
  18.11.16 13:44 Külföld

Az olasz Itinera Spa, és a román Retter Projectmanagement Srl. cégekből álló konzorcium építheti az A3-as, észak-erdélyi autópálya Marosvásárhely melletti szakaszát és a vásárhelyi bekötőutat – közölte pénteken a honlapján a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR). A társaság 2015 januárja óta immár a harmadik…