Ingatlancsalókat fogott el a Terrorelhárítási Központ

Magyar Idők
-
  18.11.15 12:54 Baleset-bűnügy

Négy ügyvédet és hat társukat fogták el kedden a hatóságok. Az alapos gyanú szerint idős vagy szellemileg visszamaradt emberektől csalták ki az ingatlanjaikat.

3 kapcsolódó hír

Emberkereskedelemmel is gyanúsítják az ingatlancsalási ügy egyik gyanúsítottját

RTL Klub
-
  18.11.15 18:04 Baleset-bűnügy

Emberkereskedelemmel is gyanúsítják a napokban elfogott ingatlancsalási ügy egyik gyanúsítottját. Az ügyészség szerint a banda tagjai idős vagy szellemileg leépült emberektől csalták ki a lakásukat. 10 ember, köztük 4 ügyvéd ellen indult eljárás. A bíróság csütörtökön egy embert, a banda feltételezett vezetőjét letartóztatta.

Megdöbbentő részletek láttak napvilágot: elképesztő módszerekkel húzta csőbe a lakásmaffia az áldozatait

Blikk
-
  18.11.16 04:00 Baleset-bűnügy

Gyomorforgató módszerekkel dolgozott a lakásmaffia, ép ésszel felfoghatatlan trükkökkel csalták ki az idős emberek ingatlanjait. Kedden kommandósok csaptak le egy tíztagú bűnbandára, köztük négy ügyvédre, csütörtökön közülük három ember sorsáról döntött a bíróság.

Ingatlancsalókat és ügyvédeket fogott el a TEK

Privát Kopó
-
  18.11.15 17:53 Baleset-bűnügy

Négy ügyvédet és hat társukat fogták el kedden a hatóságok. Az alapos gyanú szerint idős vagy szellemileg visszamaradt emberektől csalták ki az ingatlanjaikat. A házkutatások során néhány gyanúsított házában méltatlan körülmények között tartott időskorúa­kat találtak. Velük kapcsolatban felmerülhet akár az emberrablás gyanúja is - írja a Magyar…