Az ingyen takarító családtagokon bukhat el az airbnb-zés

HVG
-
  18.11.13 11:52 Gazdaság

Közel egy évtizede tarol az Airbnb Magyarországon, Budapest belvárosában egyre többen adják ki ilyen célra lakásukat. De azok száma is nő, akik rossz tapasztalatokat szereztek.

3 kapcsolódó hír

Airbnb-zne? Gondolja újra!

GazdaságPortál
-
  18.11.14 04:44 Gazdaság

Közel egy évtizede tarol az Airbnb Magyarországon, Budapest belvárosában egyre többen adják ki ilyen célra lakásukat. De azok száma is nő, akik rossz tapasztalatokat szereztek. Balla Ákos, ingatlanszakértő véleménye szerint ebbe sem szabad ész nélkül belevágni. Akik szeretnének üresen álló ingatlanukból pénzt csinálni, vagy lakást…

Airbnb: ha nem vigyáz, könnyen ráfizethet!

Napi
-
  18.11.13 13:45 Gazdaság

Immár csaknem egy évtizede tarol az Airbnb Magyarországon, Budapest belvárosában egyre többen adják ki ilyen célra lakásukat. De azok száma is nő, akik rossz tapasztalatokat szereztek. Ebbe sem szabad ész nélkül belevágni - véli Balla Ákos ingatlanszakértő.

Most jó ötlet vagy sem az Airbnb?

Realista
-
  18.11.13 18:00 Otthon

Közel egy évtizede tarol az Airbnb Magyarországon, Budapest belvárosában egyre többen adják ki ilyen célra lakásukat. De azok száma is nő, akik rossz tapasztalatokat szereztek. Balla Ákos, ingatlanszakértő véleménye szerint ebbe sem szabad ész nélkül belevágni.