Kormányzat: a szürkegazdaság visszaszorítását célozza a turisztikai adatszolgáltató központ létreh…

Propeller
-
  18.11.11 17:08 Belföld

A szálláshely-szolgáltatásban meglévő szürkegazdaság visszaszorítását célozza a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ létrehozása, amely külföldi példákon alapul – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-vel. Arra reagáltak, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Rogán Antal, a Miniszterelnöki…

11 kapcsolódó hír

A szürkegazdaság visszaszorítását célozza a turisztikai adatszolgáltató központ létrehozása

Lokál
-
  18.11.12 09:40 Belföld

A szálláshely-szolgáltatásban meglévő szürkegazdaság visszaszorítását célozza a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ létrehozása, amely külföldi példákon alapul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-vel.

Kormányzat: a szürkegazdaság visszaszorítását célozza a turisztikai adatszolgáltató központ létrehozása

GazdaságPortál
-
  18.11.12 12:00 Gazdaság

A szálláshely-szolgáltatásban meglévő szürkegazdaság visszaszorítását célozza a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ létrehozása, amely külföldi példákon alapul – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-vel. Arra reagáltak, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Rogán Antal, a Miniszterelnöki…

A Miniszterelnökség is tudni fogja, hol üdülnek a magyarok

Napi
-
  18.11.11 17:15 Belföld

A szálláshely-szolgáltatásban meglévő szürkegazdaság visszaszorítását célozza a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ létrehozása, amely külföldi példákon alapul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-vel.

Nehezebb lesz ügyeskedni a turizmusban

Piac és Profit
-
  18.11.12 11:00 Gazdaság

A szálláshely-szolgáltatásban meglévő szürkegazdaság visszaszorítását célozza a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ létrehozása, amely külföldi példákon alapul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A szürkegazdaság visszaszorítására jön létre a turisztikai adatszolgáltató központ

Magyar Idők
-
  18.11.11 16:52 Gazdaság

A folyamatok optimalizálása és „a szálláshely-szolgáltatás területén megvalósítandó hatékonyabb, rendezettebb működés érdekében az ágazat digitalizációja elkerülhetetlen”.

A szürkegazdaság visszaszorítása miatt van szükség a turisztikai adatszolgáltató központra

hirado.hu
-
  18.11.11 20:13 Gazdaság

A papíralapú vendégkönyvet váltaná fel egy digitális.

Kormány: A szürkegazdaság visszaszorítása miatt kell a turisztikai adatszolgáltató

Index
-
  18.11.11 17:58 Gazdaság

Most papíron kell adatokat lejelenteni, de ez visszaélésekre és adóelkerülésre ad lehetőséget, közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Turisztikai adatszolgáltató központ létrehozását tervezik

KamaraOnline
-
  18.11.12 10:31 Gazdaság

A szálláshely-szolgáltatásban meglévő szürkegazdaság visszaszorítását célozza a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ létrehozása, amely külföldi példákon alapul.

Elmondták: ez a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ célja

OrientPress
-
  18.11.12 09:33 Gazdaság

A szálláshely-szolgáltatásban meglévő szürkegazdaság visszaszorítását célozza a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ létrehozása, amely külföldi példákon alapul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap.

Üvegzsebűvé tehetik a szállásadókat

VG
-
  18.11.12 07:17 Utazás

Jövőre elindul a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ, amire fokozatosan valamennyi típusú szálláshelynek csatlakoznia kell majd egy törvényjavaslat szerint.

Turisztikai adatszolgáltató központ a szürkegazdaság ellen

Origo
-
  18.11.11 20:57 Gazdaság

Több országban is bevezették már.