Rogánék kulcsszavak alapján figyeltetik a Facebookot és a YouTube-ot is

HVG
-
  18.10.31 12:13 Infotech

Egy szeptemberben szignózott szerződésből derült ki, hogy a propagandaminisztériumként elhíresült Miniszterelnöki Kabinetiroda több közösségi oldal, köztük a Facebook és a Twitter felületén megjelent bejegyzéseket és cikkeket figyeltet egy magáncéggel. El is mondták, hogy miért, és a választ valószínűleg ön is kitalálja. Soros.

4 kapcsolódó hír

Blogokat, bejegyzéseket figyel a Miniszterelnöki Kabinetiroda

Médiapiac
-
  18.10.31 13:39 Média

Legalábbis ez derült ki az Átlátszó.hu birtokába került szerződésből.

Rogán Antal minisztériuma kulcsszavak alapján figyelteti a közösségi médiát

168 Óra Online
-
  18.10.31 11:35 Belföld

A Miniszterelnöki Kabinetiroda hírportálok, blogok, a YouTube, a Twitter, a Facebook, és az orosz közösségi oldal, a Vkontakte felületein megjelent cikkeket, bejegyzéseket figyeltet egy magáncéggel. A Kormányzati Tájékoztatási Központ állítása szerint azért, mert álhírek terjedése ellen küzdenek – írja az Átlátszó.

Rogánék kulcsszavak alapján figyeltetik az internetet

444
-
  18.10.31 10:59 Belföld

A Miniszterelnöki Kabinetiroda újságok, blogok, a Youtube, a Twitter, a Facebook és a Vkontakte felületein megjelent cikkeket, posztokat, bejegyzéseket figyeltet egy magáncéggel. Állítólag Soros György álhírei ellen küzdenek.

Rogán Antalék kulcsszavak alapján figyeltetik az internetet, álhírek terjedése ellen küzdenek

Átlátszó
-
  18.10.31 09:03 Vélemény

Az Átlátszó birtokába került szerződés szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda hírportálok, blogok, a YouTube, a Twitter, a Facebook, és az orosz...