Mi a különbség a szívinfarktus és a stroke tünetei közt?

WebBeteg
-
  18.09.24 11:25 Egészség

Egy-egy kevésbé intenzív tünet, lassabban kialakuló fájdalom elbizonytalaníthat bárkit, szükséges-e az azonnali orvosi ellátás vagy sem. Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa a szívinfarktus és a stroke tüneteinek sokszínűségére és azok különbségeire hívta fel a figyelmet.

4 kapcsolódó hír

Mi a különbség a szívinfarktus és a stroke tünetei közt?

Vital
-
  18.09.25 11:14 Egészség

Egy-egy kevésbé intenzív tünet, lassabban kialakuló fájdalom elbizonytalaníthat bárkit, szükséges-e az azonnali orvosi ellátás vagy sem.

Az élete múlhat rajta: stroke vagy infarktus?

24
-
  18.09.24 16:46 Tudomány

Egy-egy kevésbé intenzív tünet, lassabban kialakuló fájdalom elbizonytalanítja az embert: szükséges-e az azonnali orvosi ellátás vagy sem?

Mi a különbség a szívinfarktus és a stroke tünetei közt?

Életforma
-
  18.09.25 06:00 Életmód

Egy-egy kevésbé intenzív tünet, lassabban kialakuló fájdalom elbizonytalaníthat bárkit, szükséges-e az azonnali orvosi ellátás vagy sem? Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa a szívinfarktus és a stroke tüneteinek sokszínűségére és azok különbségeire hívta fel a figyelmet. 

Miért fontos a menopauza után a kardiológiai kivizsgálás?

Egészség Magazin
-
  18.09.24 08:44 Egészség

A változókor után a korábban védettebb nők ugyanolyan eséllyel néznek szembe a szív-érrendszeri betegségekkel, mint a férfiak. Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa az összefüggésekre és a teendőkre hívta fel a figyelmet.