Legalább öten meghaltak, amikor egy viadukt talapzatának ütközött egy távolsági busz Spanyolors…

168 Óra Online
-
  18.09.03 16:21 Baleset-bűnügy

Legalább öten meghaltak és többen megsérültek, amikor egy távolsági busz, eddig ismeretlen okokból nekiütközött egy viadukt talapzatának a spanyolországi Avilésnél. A busz első három sora teljesen megsemmisült - írja az El País.

8 kapcsolódó hír

Tragédia egy spanyolországi viadukton – Legalább öten meghaltak

Propeller
-
  18.09.03 16:39 Baleset-bűnügy

A busz Cudilleróból Gijónba tartott. Legkevesebb öt ember életét vesztette, és többen megsérültek az észak-spanyolországi Avilésben történt buszbalesetben hétfőn – közölték a hatóságok. A kép csak illusztráció. Fotó: Pixabay Az első információk szerint az ALSA társaság menetrend szerint közlekedő buszjárata a Gijón felé tartó…

Tragédia: Négy halottja és mintegy húsz sérültje van egy buszbalesetnek

ATV
-
  18.09.03 17:26 Baleset-bűnügy

Legkevesebb négy ember életét vesztette és mintegy húsz megsérült az észak-spanyolországi Avilésben történt buszbalesetben hétfőn - közölték a hatóságok.

Több halott és sok sérült egy spanyolországi buszbalesetben

Bors Online
-
  18.09.03 22:28 Baleset-bűnügy

Legkevesebb öt ember vesztette életét és többen megsérültek az észak-spanyolországi Avilésben történt buszbalesetben hétfőn - közölték a hatóságok.  Információk szerint az ALSA társaság menetrend szerint közlekedő távolsági buszjárata a Gijón felé tartó autópályán frontálisan nekiütközött egy épülő viadukt pillérjének, ami gyakorlatilag…

Halálos buszbaleset történt Spanyolországban

Szoljon
-
  18.09.03 20:20 Baleset-bűnügy

Legkevesebb öt ember vesztette életét és többen megsérültek az észak-spanyolországi Avilésben történt buszbalesetben hétfőn – közölték a hatóságok.

borzalmas busztragédia történt a spanyol autópályán

Blikk
-
  18.09.03 16:09 Baleset-bűnügy

Legkevesebb négy ember életét veszítette és mintegy húszan megsérültek az észak-spanyolországi Avilésben történt buszbalesetben hétfőn - közölték a hatóságok.

Spanyolországi buszbaleset

Turizmus Online
-
  18.09.03 22:57 Utazás

Legkevesebb négy halottja és mintegy húsz sérültje van.

Halálos buszbaleset történt Spanyolországban

Kemma
-
  18.09.03 20:20 Baleset-bűnügy

Legkevesebb öt ember vesztette életét és többen megsérültek az észak-spanyolországi Avilésben történt buszbalesetben hétfőn – közölték a hatóságok.

Halottak és sérültek egy spanyol buszbalesetben

Vásárhely24
-
  18.09.04 07:12 Baleset-bűnügy

Legkevesebb öt ember vesztette életét és többen megsérültek az észak-spanyolországi Avilésben történt buszbalesetben hétfőn - közölték a hatóságok.