Londoni elemzők: továbbra sem valószínű azonnali MNB-kamatemelés

ATV
-
  18.06.29 17:38 Belföld

Londoni pénzügyi elemzők szerint a forint folytatódó gyengülése ellenére továbbra sem valószínű, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rövid távon kamatemeléssel reagálna a folyamatra.

8 kapcsolódó hír

Felülvizsgálta a devizafinanszírozás szabályait az MNB

Portfolio
-
  18.06.29 17:05 Gazdaság

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a 2012 óta hatályos devizafinanszírozás megfelelési mutató (DMM) felülvizsgálatával tovább közelíti a hazai szabályozást az Európai Unióban várhatóan 2021 után hatályba lépő finanszírozási előírásokhoz...

Az évet valószínűleg erősebben zárja a forint

GazdaságPortál
-
  18.06.29 04:44 Belföld

Londoni pénzügyi elemzői vélemények szerint a forint az idei évet jó eséllyel a jelenleginél erősebben zárja, mivel várható, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hamarosan változtat jelenlegi enyhítési alapállásán. Tatha Ghose, a Commerzbank – az egyik legnagyobb európai pénzügyi szolgáltató csoport – londoni befektetési részlegének…

Már Londonból sürgetik az MNB-t

Napi
-
  18.06.28 19:45 Gazdaság

Londoni pénzügyi elemzői vélemény szerint a forint 208-at jó eséllyel a jelenleginél erősebben zárja, mivel várható, hogy az MNB változtat jelenlegi enyhítési alapállásán.

Londonban bíznak a forintban

autopro
-
  18.06.29 10:42 Autó-motor

Londoni pénzügyi elemzői vélemények szerint a forint az idei évet jó eséllyel a jelenleginél erősebben zárja, mivel várható, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hamarosan változtat jelenlegi enyhítési alapállásán.

Nem várható azonnali MNB-kamatemelés

ProfitLine
-
  18.06.29 23:00 Gazdaság

Londoni pénzügyi elemzők szerint a forint folytatódó gyengülése ellenére - hacsak a folyamat üteme nem gyorsul ugrásszerűvé - továbbra sem valószínű, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rövid távon kamatemeléssel reagálna. Egyes citybeli vélemények szerint ugyanakkor jövőre és 2020-ban már kamatemelés várható az MNB részéről.

Továbbra sem valószínű azonnali MNB-kamatemelés

Hírklikk
-
  18.06.29 17:36 Belföld

Londoni pénzügyi elemzők szerint a forint folytatódó gyengülése ellenére továbbra sem valószínű, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rövid távon kamatemeléssel reagálna a folyamatra.

Továbbra sem valószínű azonnali MNB-kamatemelés

Dehir
-
  18.06.29 17:48 Megyei

London - Londoni pénzügyi elemzők szerint a forint folytatódó gyengülése ellenére továbbra sem valószínű, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rövid távon kamatemeléssel reagálna a folyamatra.

Londonban nem várnak azonnali MNB-kamatemelést

VG
-
  18.06.29 20:52 Gazdaság

Elemzők szerint a forint folytatódó gyengülése ellenére továbbra sem valószínű, hogy az MNB rövid távon kamatemeléssel reagálna.