Ősszel kiemelten fontos a vitaminpótlás, ne hanyagolja el!

Lokál
-
  17.10.09 10:00 Életmód 

Az őszi időszakban fokozottan fontos a betegségek megelőzése érdekében a vitaminpótlás - hívta fel a figyelmet Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

6 kapcsolódó hír

Pótoljuk ősszel a vitaminokat!

Család
-
  17.10.09 10:29 Egészség 

Az őszi időszakban fokozottan fontos a betegségek megelőzése érdekében a vitaminpótlás - hívta fel a

Ezért kell vasat szedni

HáziPatika
-
  17.10.10 04:00 Recept 

Az őszi vitaminpótlás fontosságára Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában hívta fel a figyelmet. Ebben az időszakban fokozottan fontos a betegségek megelőzése.

Dietetikus: ősszel különösen fontos a vitaminpótlás

Ridikül
-
  17.10.09 12:00 Egészség 

Az őszi időszakban fokozottan fontos a betegségek megelőzése érdekében a vitaminpótlás – hívta fel a figyelmet Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Ősszel fontos megfelelő szinten tartani szervezetünk vitaminkészletét

Dehir
-
  17.10.09 09:56 Megyei 

Budapest - Az őszi időszakban fokozottan fontos a betegségek megelőzése érdekében a vitaminpótlás - hívta fel a figyelmet Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Dietetikus: ősszel fontos a vitaminpótlás

Napimagazin
-
  17.10.09 06:35 Egészség 

Az őszi időszakban fokozottan fontos a betegségek megelőzése érdekében a vitaminpótlás – hívta fel a figyelmet Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában. Elmondta: nyáron, napsütés és friss zöldség és gyümölcs formájában természetes módon jutunk hozzá a megfelelő mennyiségű vitaminhoz, ám ez ősszel…