Az átlagosnál jobb minőségű búzára számíthatunk

TőzsdeFórum
-
  17.08.08 17:26 Gazdaság 

Az országosan csaknem egymillió hektáron termett őszi búza már a magtárakban van, jó minőségű termés várható.

14 kapcsolódó hír

A búza már a magtárakban, jó minőségre számítanak

Agroinform
-
  17.08.08 16:23 Gazdaság 

Az országosan csaknem egymillió hektáron termett őszi búza már a magtárakban van, az átlagosnál valamivel nagyobb és jobb minőségű gabonatermés várható a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint.

Belehúztak a végén a gazdák - Jó lett az idei kalászos termés

Agrárszektor
-
  17.08.09 12:30 Belföld 

Kár volt előzetesen aggódni, hiszen a kalászosok idén is jól teljesítettek, őszi búzából például 5,2 tonna lett a hektáronkénti termésátlag. Országosan mintegy 7,9 millió tonna nyári betakarítású gabona került a magtárakba, a múlt évi 8,5 millió tonnával szemben.

Jó a magyar gabona, de az árakkal még gondok vannak

Napi
-
  17.08.08 17:17 Gazdaság 

Az országosan csaknem egymillió hektáron termett őszi búza már a magtárakban van, az átlagosnál valamivel nagyobb és jobb minőségű gabonatermés várható Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint.

Az átlagosnál jobb termés lett az őszi búzából

Propeller
-
  17.08.08 17:30 Belföld 

Mintegy 5 millió tonna termett az őszi búzából, az idei termés elmarad a 2016-os rekordévtől. Az országosan csaknem egymillió hektáron termett őszi búza már a magtárakban van, az átlagosnál valamivel nagyobb és jobb minőségű gabonatermés várható a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint. Nagy István a minisztérium…

Jó lehet az idei gabonatermés

OrientPress
-
  17.08.08 16:40 Gazdaság 

Az országosan csaknem egymillió hektáron termett őszi búza már a magtárakban van - mondta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Magyarok Kenyere gabonájának Heves megyei begyűjtése és megszentelése alkalmából rendezett záróünnepélyen.

Egyre több a termelői piac Magyarországon

Szon
-
  17.08.08 11:27 Megyei 

Zsámbék - Az utóbbi időszakban közel háromszorosára nőtt a termelői piacok száma – mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a zsámbéki termelői piacon megtartott sajtótájékoztatóján.