Több mint hatszáz gyermek táborozik a Velencei-tónál az ukrajnai háborúban érintett családokból

Híradó
-
  17.06.19 16:40 Belföld 

A magyar kormány jóvoltából az ukrajnai háborúban érintett családok gyermekei és kísérőik, összesen hatszázhatvanan táboroznak több héten át a Velencei-tónál - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn Agárdon.

12 kapcsolódó hír

Egy európai állam sem segít úgy Ukrajnának, mint Magyarország

Magyar Idők
-
  17.06.19 18:53 Belföld 

A magyar kormány jóvoltából az ukrajnai háborúban érintett családok gyermekei és kísérőik, összesen hatszázhatvanan táboroznak több héten át a Velencei-tónál – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn Agárdon.

Novák Katalin: Közel huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a balatoni Erzsébet-táborokban

Magyar Idők
-
  17.06.18 22:17 Belföld 

Közel huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a tíz héten át tartó balatoni Erzsébet-táborokban – fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára vasárnap este a zánkai Erzsébet-tábor megnyitóján.

2010-2018 között megduplázódott a családtámogatások nagysága

Lokál
-
  17.06.19 12:15 Belföld 

2010 és 2018 között kétszeresére emelkedett a családtámogatások összege Magyarországon - mondta a család-, ifjúság- és nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkára a Családszervezetek IV. konferenciáján, hétfőn Budapesten.

Maruzsa Zoltán: nem rohammunkában készül a Nemzeti Alaptanterv

Inforádió
-
  17.06.19 12:08 Belföld 

Várhatóan 2019 őszén vezeti be a kormány az új Nemzeti Alaptantervet - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára.

Huszonhatezren nyaralhatnak a balatoni Erzsébet-táborokban

OrientPress
-
  17.06.19 10:21 Életmód 

Közel huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a tíz héten át tartó balatoni Erzsébet-táborokban - fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára vasárnap este a zánkai Erzsébet-tábor megnyitóján.

Közel huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a balatoni Erzsébet-táborokban (mti)

hírbalaton
-
  17.06.19 08:04 Belföld 

Közel huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a tíz héten át tartó balatoni Erzsébet-táborokban – fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára vasárnap este a zánkai Erzsébet-tábor megnyitóján. Novák Katalin elmondta: az első turnusban a Balaton északi partján, Zánkán…

Közel huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a balatoni Erzsébet-táborokban

Dehir
-
  17.06.19 04:26 Belföld 

Közel huszonhatezer gyermek nyaralhat idén a tíz héten át tartó balatoni Erzsébet-táborokban – fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára vasárnap este a zánkai Erzsébet-tábor megnyitóján.Tíz héten át várják a táborozókat - MTI Fotó: Bodnár Boglárka Novák Katalin…

Huszonhatezer gyerek nyaralhat idén a balatoni Erzsébet-táborokban

Origo
-
  17.06.18 23:01 Belföld 

26 milliárdból felújítják és bővítik a balatoni táborokat.