Újratárgyalják a NAFTA egyezményt, ami Trump szerint egy katasztrófa

Kitekintő
-
  17.05.18 19:45 Külföld 

Robert Lighthizer, az Egyesült Államok kereskedelmi főképviselője ijelentette, hogy a NAFTA sikeres az amerikai mezőgazdaság, a befektetési szolgáltatások és az energia szektor szempontjából nézve, de a feldolgozóiparnak nem kedvezett.

5 kapcsolódó hír

Elindították a NAFTA újratárgyalási folyamatát

Híradó
-
  17.05.18 19:00 Külföld 

Az amerikai kormányzat csütörtökön hivatalosan elindította az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény (NAFTA) újratárgyalásának folyamatát abban a reményben, hogy kedvezőbb feltételeket tud kiharcolni az amerikai feldolgozóipari vállalkozások és munkások számára.

Trumpék újratárgyalják a szabadkereskedelmi egyezményt

TőzsdeFórum
-
  17.05.18 19:12 Gazdaság 

Az amerikai kormányzat csütörtökön hivatalosan elindította az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény (NAFTA) újratárgyalásának folyamatát abban a reményben, hogy kedvezőbb feltételeket tud kiharcolni az amerikai feldolgozóiparnak.

Az amerikai kormányzat elindította a NAFTA újratárgyalási folyamatát

Napi
-
  17.05.18 19:43 Gazdaság 

Az amerikai kormányzat csütörtökön hivatalosan elindította az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény (NAFTA) újratárgyalásának folyamatát abban a reményben, hogy kedvezőbb feltételeket tud kiharcolni az amerikai feldolgozóipari vállalkozások és munkások számára - írja az MTI.

Trump el is kezdi lebontani az amerikai szabadkereskedelemet

Index
-
  17.05.19 17:30 Gazdaság 

Augusztusban elkezdhetik újratárgyalni a kereskedelmi egyezményt Mexikóval és Kanadával.