A Fehér Ház kitart amellett, hogy Obama lehallgatta Trumpot

Híradó
-
  17.03.21 06:11 Külföld 

A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn kitartott amellett, hogy Donald Trumpot és munkatársait a korábbi elnök, a demokrata párti Barack Obama a választási kampány idején lehallgattatta.

14 kapcsolódó hír

Nem manipulálták a választásokat

Magyar Idők
-
  17.03.21 13:12 Külföld 

Nyilvános kongresszusi meghallgatásán nem adhatott részletekbe menő válaszokat az FBI, valamint az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség igazgatója, de a többi közt elmondták: tudomásuk szerint semmi nem támasztja alá Donald Trump elnök vádját, miszerint elődje, Barack Obama lehallgattatta volna őt – akár a brit hírszerzés…

Trump kitart amellett, hogy Obama lehallgatta őt

24
-
  17.03.21 06:19 Külföld 

Hiába nem talált bizonyítékot erre sem az FBI, sem az igazságügyi minisztérium.

Az FBI cáfolta, hogy a kampány alatt lehallgatták Trumpot

HVG
-
  17.03.20 19:45 Külföld 

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot és kampánycsapatát a tavalyi elnökválasztási kampány idején Barack Obama volt elnök lehallgattatta - jelentette ki James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója a kongresszus hírszerzési bizottsága előtt. Vizsgálni fogják viszont , hogy Trump kampánymenedzserének voltak-e kapcsolatai…

Vajon megalapozott-e az információ Trump lehallgatásáról?

ProfitLine
-
  17.03.20 01:30 Gazdaság 

A vasárnapi televíziós politikai műsorokban élénk vita bontakozott ki amerikai politikusok között Donald Trump azon állításáról, hogy Barack Obama volt elnök a választási kampányban lehallgattatta őt.

Trump még mindig kitart bizonyíték nélküli vádjai mellett

VS
-
  17.03.21 09:15 Külföld 

A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn kitartott amellett, hogy Donald Trumpot és munkatársait Obama a kampány idején lehallgattatta.

Cáfolta az FBI-főnök Obama lehallgatását

Népszava
-
  17.03.21 05:33 Külföld 

Az amerikai elnök azzal vádolta meg Barack Obamát, hogy lehallgatta telefonjait a Trump-toronyban.

Az FBI cáfolta Trumpot

Válasz
-
  17.03.20 18:30 Külföld 

Minden tiszteletük mellett sem találtak bizonyítékot az elnök állítására, miszerint Obama lehallgattatta volna a kampánycsapatot.

Cáfolja a brit elektronikus figyelőszolgálat, hogy lehallgatta volna Trumpot

Biztonságpiac
-
  17.03.20 13:57 Külföld 

Éles hangvételű közleményben cáfolta pénteken az elektronikus kommunikáció lehallgatására szakosodott brit figyelőszolgálat (GCHQ), hogy Barack Obama akkori amerikai elnök megbízásából a tavalyi választási kampány idején lehallgatta volna Donald Trump republikánus jelölt és kampánystábja telefonjait. Az állítás először az amerikai Fox…

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot Obama volt elnök lehallgattatta

SG
-
  17.03.20 18:08 Infotech 

James Comey azt viszont megerősítette, hogy valóban folyik nyomozás a Donald Trump kampánycsapata és Oroszország közötti esetleges kapcsolatokról, netán együttműködésről.

Az FBI-nak Trump oroszországi kapcsolatai gyanúsak, nem Obama

Maszol
-
  17.03.20 17:49 Külföld 

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot és kampánycsapatát a tavalyi elnökválasztási kampány idején Barack Obama volt elnök lehallgattatta - jelentette ki James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója hétfőn a kongresszus hírszerzési bizottsága előtt.