Megizzasztja új műsora Tillát

Lokál
-
  17.03.20 00:01 Bulvár 

Március 20-tól új, napi game-show indul a TV2-n Tilla műsorvezetésével. Az Annyit ésszel, mint erővel az a játék, amiben a fizikai és szellemi teljesítmény egyaránt fontos.

3 kapcsolódó hír

Tilla: Izzad az agyam!

Bors Online
-
  17.03.19 11:00 Bulvár 

Pihenőre vonul Majka vetélkedője a TV2-n, hogy Tilláé, az Annyit ésszel, mint erővel helyet kapjon. Hétfőtől új napi game-show indul, amelynek adásai alatt akár tízmillió forintot is haza vihetnek a versenyzők. De nem adják könnyen a lakásnyi összeget, az ész mellett ügyesnek és sportosnak kell lennie annak, aki győzelemre tör. Még a tapasztalt Til

Tilla emelte a tétet!

Életforma
-
  17.03.20 15:12 Életmód 

Március 20-ától minden hétköznap este a Tények után vadonatúj gameshow-val jelentkezik Tilla. Az Annyit ésszel, mint erővel című műsorban mindig 2 versenyző érkezik, akiknek az ügyességi feladatok végrehajtása mellett kvízkérdésekre is válaszolniuk kell. Ha jól játszanak, egyikük akár tízmilliót is nyerhet!

Újra mindennap a képernyőn láthatjuk Tillát

Blikk
-
  17.03.19 21:42 Bulvár 

— Tilla (45) ismét mindennap látható lesz a képernyőn, ugyanis ő a házigazdája a hétfőn induló új, napi vetélkedőnek a TV2-n. Ez az Annyit ésszel, mint erővel játék, amelyben a fizikai és szellemi teljesítmény egyaránt fontos. Minden adásban egy férfi és egy nő verseng.