Zsúrpubi hírek

Közélet › Zsúrpubi

Lánchíd: harci eszköz a baloldal mérhetetlen hatalomvágyának kifejezéséhez

20.06.22 07:13

Karácsonyéknak úgy kellett a Lánchíd-felújítás ügye, mint egy falat kenyér. A nemzet jelképéről ugyanis ragyogóan lehet izmozni a kormánnyal, lehet követelőzni, elégedetlenséget szítani, kovácsolni a politikai tőkét a 2022-es választás remélt…

Immár biztosan kijelenthető, hogy Németh Szilárd lett a parlament divatdiktátora

20.03.10 09:43

Bátran jelenthetjük ki: a fiatalok megszólításáért tett kormánypárti erőfeszítéseket egyértelműen Németh Szilárd járatta csúcsra azzal a "zakóval", amit tegnap viselt a parlamentben.

A Zsúrpubi főszerkesztője a Jobbik kommunikációs igazgatója lett

20.02.10 15:22

A Jobbik új kommunikációs igazgatója éppen három éve hozta létre a politikai geg- és véleményportált, amelyet most elhagyott. Búcsúcikkében megnevezte az utódját is.

Nagyon úgy tűnik, hogy Schmidt Mária még Orbán szerint sem normális - zseniális videó készült a „történész” legutóbbi agymenéséről!

20.01.02 21:16

Amellyel a sokak által csak Terror Macának hívott beszélő szörny ismét bebizonyította, hogy intellektuálisan annyira szánalmas és szellemileg olyan mérhetetlenül korlátolt, hogy ennyi ésszel tényleg csak bevásárolni tudta magát a magyar közéletbe.

A(z) "Zsúrpubi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Dippold Pál: Szottyadt fővárosvezető

Karácsony Gergely, az álbiciklista zsúrpubi már kilenc hónap óta szerencsétlenkedik a Lánchíd felújításának ügyében.

Politikus

Jobbik: A magyarok semmilyen segítséget nem kaptak az államtól, csak a parancsok jönnek

"Orbán óvodásoknak nézi a magyar állampolgárokat, akiket sarokba kell állítani azért, hogy betartsák a szabályokat. Miközben a határaink túloldalán a szigorú intézkedések mellett, ingyenes tesztelésen vesz részt egy teljes ország, itthon…

Ismert személy

Murányi Marcell lett az új zuglói médiacég vezetője

A Népszabadság egykori főszerkesztőjét és az MSZP volt kommunikációs tanácsadóját korábban baleset okozása miatt ítélték felfüggesztett börtönbüntetésre.

Politikus

Átadtak két új harckocsihangárt Tatán

Németh Szilárd többek közt felidézte a tatai emlékeit is a dandár új hangárjainak átadásán.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló