Zsúrpubi hírek

Közélet › Zsúrpubi

Ilyen zakó nincs, és mégis van

20.03.10 09:43

Legszivesebben megkérdeznénk egy stylist, hogy mi a véleménye erről a szörnyűségről, de úgy gondoljuk, magunk is eltudjuk mondani, hogy botrányosan szarul néz ki ez a zakó Németh rezsi Szilárd államtitkáron. A Zsúrpubi vette észre,…

A Zsúrpubi főszerkesztője a Jobbik kommunikációs igazgatója lett

20.02.10 15:22

A Jobbik új kommunikációs igazgatója éppen három éve hozta létre a politikai geg- és véleményportált, amelyet most elhagyott. Búcsúcikkében megnevezte az utódját is.

Nagyon úgy tűnik, hogy Schmidt Mária még Orbán szerint sem normális - zseniális videó készült a „történész” legutóbbi agymenéséről!

20.01.02 21:16

Amellyel a sokak által csak Terror Macának hívott beszélő szörny ismét bebizonyította, hogy intellektuálisan annyira szánalmas és szellemileg olyan mérhetetlenül korlátolt, hogy ennyi ésszel tényleg csak bevásárolni tudta magát a magyar közéletbe.

10 ok, amiért a jobbikosok Karácsonyra szavazzanak

19.10.11 22:20

10 jobbikos érv Karácsony Gergely mellett - mi a Zsúrpubin olvastuk ezt az érvelést, de rengetegen megosztottak egy hasonló írást a Facebookon is.

A(z) "Zsúrpubi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Ilyen zakó nincs, és mégis van

Legszivesebben megkérdeznénk egy stylist, hogy mi a véleménye erről a szörnyűségről, de úgy gondoljuk, magunk is eltudjuk mondani, hogy botrányosan szarul néz ki ez a zakó Németh rezsi Szilárd államtitkáron. A…

Politikus

Jakab Péter: Minden egyes elvesztett munkahely után Orbánt terheli a felelősség!

A Jobbik elnöke reagált Orbán mai bejelentésére, szerinte a miniszterelnöknek azzal kellett volna kezdeni mondandóját, hogy lemond a korlátlan felhatalmazásról.

Közélet

Szentpéteri Nagy Richard: Az alkotmányozás és az alaptörvény

A kormányzás súlypontjai áttevődnek a végrehajtó jellegű szervekre, ezzel megváltozik az államirányítás rendszere is.

Ország

A román kormány fél hónapos kényszerszabadságra küld közalkalmazottakat

A román kormány fél hónapos kényszerszabadságra küldi azokat a közalkalmazottakat, akik munkájuk természeténél fogva nincsenek abban a helyzetben, hogy az első vonalban vegyenek részt a koronavírus-járvány elleni…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló