Zsinagóga hírek

Kultúra és szórakozás › Zsinagóga

Tapolca zsidó áldozataira emlékeztek

19.07.29 13:24

Az 1944-ben elhurcolt tapolcai zsidók emléke előtt tisztelegve tartottak megemlékezést a Szeretem a Városom Egyesület, helyi képviselők és képviselőjelöltek a hajdani zsinagógánál.

30 produkció nőkkel a fókuszban

19.07.12 11:21

A szegedi MASZK Egyesület 29. alkalommal rendezi meg a THEALTER nemzetközi színházi fesztivált. A fő helyszín a szegedi Régi Zsinagóga, de színházi pezsgéssel telik meg a város több pontja is - még a Csillag börtönben is lesz előadás.

Miklósa Erikát a szabadkai koncertjén meghatotta Orbán Viktor

19.06.29 11:08

Miklósa Erika adott koncertet csütörtökön a szabadkai zsinagógában. A világhírű operaénekesnő közel ezer ember előtt énekelt, a koncerten ott volt Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, Lévai Anikóval.

Nagy sikert aratott a koncert a szabadkai Zsinagógában

19.06.28 18:17

Miklósa Erika, Balázs-Piri Soma és a Szegedi Szimfonikus Zenekar fellépését a közönség a nagy meleg ellenére is élvezte. A koncertet Orbán Viktor és felesége is megtekintette.

Miklósa Erika szabadkai koncertjén járt Orbán Viktor

19.06.27 22:08

Csü­tör­tök este közel 1000 ember előtt kon­cer­tet adott a fel­újí­tott sza­bad­kai zsi­na­gó­gá­ban Miklósa Erika.

A szabadkai Zsinagógában vett részt koncerten Orbán Viktor

19.06.27 21:32

A miniszterelnököt a zsinagóga előtt Pásztor István, a VMSZ elnöke fogadta. A csütörtök esti Miklósa Erika koncertre már hetekkel az esemény előtt minden – mintegy ezer – jegy elkelt.

Emlékbeszédek és könyvbemutató a holokauszt vásárhelyi áldozatainak emléknapján

19.06.17 07:47

A holokausztnak áldozatul esett mintegy négyszáz hódmezővásárhelyi polgárra emlékeztek az Emlékpont és a Hódmezővásárhelyi Zsidó Hitközség közös rendezvényén a vásárhelyi zsinagógában. Ezt követően a Magyar Tragédia 1944…

Ötvenhét elismerést osztottak ki pedagógusnap alkalmából

19.06.03 18:05

A zeneiskola tanárai és diákjai adtak műsort a pedagógusnapi ünnepségen, a Vigadóban, melyen közel hatvanan részesültek elismerésben. A hétfői eseményen kiemelkedő oktatói munkájukért többen érdemeltek ki tankerületi és polgármesteri…

A(z) "Zsinagóga" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Beismerte tettét: ezen múlt, hogy nem szedett még több áldozatot a neonáci gyilkos Németországban

Beismerte tettét és bűnösnek vallotta magát Stephan Balliet (27), az a német férfi, aki szerdán két embert lőtt agyon az utcán Halléban, miután sikertelenül próbált bejutni a helyi zsinagógába

Magyar település

Atlétika: Márton Anita az idei legjobbját érte el diszkosszal

Márton Anita az idei legjobb magyar eredményt érte el diszkoszvetésben a szegedi Tisza-kupán.

Nagyvilág

A Winnipeg nyert a Pittsburgh otthonában

A keddi játéknapon csak a Nashville Predators győzedelmeskedett hazai jégen.

Ország

Eb 2020, B-csoport: Ukrajna Portugália legyőzésével kijutott

Ukrajna 2–1-re legyőzte Portugáliát a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének B-csoportjában, ezzel kijutott a jövő évi kontinenstornára. Szerbia Litvánia legyőzésével egy pontra felzárkózott a címvédő portugálokra, mindkét…

 

Kategória ajánló