Zsilip hírek

Életmód › Zsilip

Békés megyei méhészek közel 700 üveg mézzel támogatták a kórházi dolgozókat

20.12.18 09:55

  Több száz üveg méz érkezett a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán tagkórházának udvarára, a gépjármű platóján láthatóak azok az adományok, melyeket Békés megyei méhészek ajánlottak fel. A Békés Megyei Méhész Egyesület tagjai…

Víz alatt Velence egy része

20.12.08 22:10

Emberi mulasztás miatt öntötte el a tenger a velencei Szent Márk teret. A hatóság szerint nem kapcsolták be a várost védő zsiliprendszert.

Haltani ritkaság akadt a hetedikes fiú horgára

20.11.18 08:29

Varga Nimród, hetedik osztályos diák nem kis meglepetést idézett elő a Magyar Haltani Társaságnak címzett e-mailjével, amelyben egy friss fogásának beazonosításához kért segítséget. Ezt a halat ma délután fogtam Siófoknál a Balatonból, a Sió-zsiliptől…

Mások szemetét szedték a környéken élők a Helbényi zsilipnél

20.10.29 13:43

A Góré-dűlőben élő közösség önkéntesei, kicsik és nagyok egyaránt a csütörtök reggelüket szemétszedéssel kezdték a Helbényi Zsilip és a Pándzs-patak mentén.

Krokodil bukkant fel a burgenlandi folyóban, megtiltották a fürdést

20.08.30 14:04

Krokodilveszély miatt rendeltek el fürdési tilalmat a németországi Unstrut folyóban, Szászország-Anhalt tartomány déli részén, a burgenlandi járás területén. Két szemtanú azt közölte a rendőrséggel, hogy egy hüllőt látott a folyó mentén, Laucha an der…

Nem lazítottak a járványügyi szabályokon a vásárhelyi idősotthonban

20.07.30 07:46

Továbbra is katonai parancsnok ügyel a hódmezővásárhelyi Kovács-Küry Időskorúak Otthonának egészségügyi biztonságára, járványügyi készültség mellett érvényben van a zsilipszobás hátsó, dolgozó bejárat használata, illetve a fokozott fertőtlenítés.

Hétvégi viharok: megugorhatnak a kárbejelentések

20.07.29 00:46

Félmilliárd forintot meghaladó kárt okozhattak a hétvégi viharok, intenzív esőzések; a biztosítók további kárbejelentésekre számítanak.

A(z) "Zsilip" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Ott segítenek, ahol erre a legnagyobb szükség van: kórházat támogat a KÉSZ Csoport

A kecskeméti kötődésű építőipari társaság adományából a kórház két hónapra elegendő zsilipruhát tud biztosítani a járvány elleni védekezéshez.

Tudomány

Ezrek követelték Bolsonaro elnök hivatali felmentését Brazíliában

Hétfőn megkezdték a lakosság tömeges oltását, de az oltóanyag hiánya miatt ez elakadt, ráadásul nagyon rossz időpontban, mert elkezdődött a járvány második hulláma, és Brazíliában is megjelent a vírus egy fertőzőbb változata. A…

Ország

Az élen zárták az olasz melót Triesztben a magyar női pólósok

Az olimpiai selejtező döntőjében 13-11-re nyert a magyar női vízilabda-válogatott Hollandia ellen.

Magyar település

„Senkinek nem kívánom, hogy ezt élje át” – pillanatok alatt omlott össze a Gábor-család élete

Ellopták a bajai piacról azt az adományt, amit egy két és fél éves daganatos kislánynak összegyűjtöttek. Pedig a pénzre óriási szükségük van, hiszen a kislányt Hamburgban gyógykezelik, ha hazatér, steril szobára lesz szüksége.

 

Kategória ajánló