Zrínyi Miklós hírek

Ismert személy › Zrínyi Miklós

Tájékoztatót tartanak a Kucorgó téri rendelő építésével kapcsolatban

20.02.08 12:07

Február 12-én, szerdán 17 órakor tájékoztatót tart a rákosmenti önkormányzat a Zrínyi Miklós Általános Iskola tantermében a Kucorgói téri rendelő építésével kapcsolatban.Várják a fórumra a Zrínyi Miklós Általános Iskolába és a…

Kétmillió fát ültetnek szerte az országban

19.11.23 12:52

A Kalocsa Város Óvodája és Bölcsődéje Zrínyi Miklós utcai intézményének udvarán tartottak faültetéssel egybekötött sajtótájékoztatót csütörtökön.

Valóban vadászbaleset áldozata lett Zrínyi Miklós?

19.11.18 13:58

355 éve, 1664. november 18-án sebezte halálra egy vadkan a költő és hadvezér Zrínyi Miklóst, a Szigeti veszedelem íróját, a 17. század legnagyobb formátumú magyar politikusát. A török elleni sikerei miatt európai hírnévre szert tevő költő-hadvezér egy…

Kigyulladt egy lakókocsi konténer Táborfalván

19.08.26 11:49

Egy gázpalack felrobbant a helyiségben. Teljesen kiégett egy lakókocsi konténer Táborfalván, a Zrínyi Miklós utcában. A dabasi hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack felrobbant a helyiségben. A tűz…

Versfilmet forgattak Kistolmácson

19.08.02 17:39

Zrínyi Miklós költő és horvát bán verseiből szemezgettek tegnap a Kistolmácsi-tó partján megrendezett versfilmtábor résztvevői. A gyerekeket Sinkovits-Vitay András színész-rendező instruálta.

A(z) "Zrínyi Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Helyreállítják a Zrínyi Miklós Általános Iskola épületének lábazatát

Amint az időjárás lehetővé teszi, helyreállítják a Zrínyi Miklós Általános Iskola épületének helyenként sérült és hiányos lábazatát.

Magyar település

Árokba hajtott egy autó Pécsett

Árokba hajtott egy gépkocsi Pécsen, a Tortyogói út bevásárlóközponttól Szigetvár felé tartó szakaszán. A járműben ketten utaztak, saját erejükből ki tudtak szállni. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a bajba került autót.

Megye

Leállították a munkálatokat a Ferencesek utcájában

A munkálatokat végző Szedibau Építőipari Kft. Pécs önkormányzatával közösen úgy határozott, hogy az új koronavírus járvány terjedése kapcsán kihirdetett veszélyhelyzetben a kivitelezést ideiglenesen felfüggeszti.    A kivitelezést…

Életmód

Vádat emeltek egy mentősökre támadó árokszállási férfival szemben

A Jászberényi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy jászárokszállási férfival szemben.

 

Kategória ajánló