Závecz Tibor hírek

Ismert személy › Závecz Tibor

36 százalékról 32 százalékra csökkent a Fidesz-tábor

20.10.22 08:55

Március és augusztus között nagyot ment a Fidesz: 31-ről 36 százalékra ugrott a szavazótáboruk. Az elmúlt két hónap alatt viszont gyorsan el is estek 4 százaléktól.

Dobrev Klára: történelmi csúcson a DK, az ellenzék beérte a Fideszt

20.09.30 12:31

„Történelmi csúcson a DK támogatottsága, de ami még ennél is fontosabb: a közös ellenzék beérte a Fideszt” – közölte Dobrev Klára a Závecz Research legfrissebb kutatási eredményeit.

Az ellenzéki szavazók szerint nincs esély kormányváltásra kétlistás indulással

20.09.19 13:10

Az ellenzéki szavazók 78 százaléka támogatná inkább az egy listával való indulást 2022-ben. Az elemző szerint az MSZP belső konfliktusai problémákat okozhatnak a pártnak a választásokon.

Felmérés: A budapestiek 69 százaléka támogatná az autósforgalom csökkentését a fővárosban

20.09.13 06:47

A budapestiek 69 százaléka támogatná az autósforgalom csökkentését Budapesten - ez derült ki a Závecz Research friss kutatásából. A Híradónk által megkérdezettek is hasonló állásponton vannak. A Magyar Autóklub szerint Budapest már most tele van.…

Závecz: hatalmas Fidesz-előny, a DK az ellenzék vezető ereje

20.08.27 08:34

A választókorúak több mint harmada, 36 százaléka a Fideszt támogatja a Závecz Research Intézet (ZRI) legfrissebb pártpreferencia-kutatása szerint.

Nőtt a kormánypártok támogatottsága

20.08.26 15:31

Jelentős a Fidesz előnye, de egy ellenzéki közös lista megközelítené azt - ez derül ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából.

A(z) "Závecz Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Závecz: elszánt maradt, de kisebb a Fidesz szavazótábora

A közvélemény-kutató szerint a járvány első hulláma alatt megugrott a kormányerők népszerűsége, azonban ősszel csökkenésnek indult.

Ismert személy

Závecz: elszánt maradt, de kisebb a Fidesz szavazótábora

A közvélemény-kutató szerint a járvány első hulláma alatt megugrott a kormányerők népszerűsége, azonban ősszel csökkenésnek indult.

Politikus

Fidesz: ötvenhat hősei azért harcoltak, hogy a magyar nép végre maga dönthessen saját hazájáról

Ötvenhat hősei azért harcoltak, hogy a magyar nép végre maga dönthessen saját hazájáról - emelte ki a Fidesz pénteken, az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulóján az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Közélet

Ez aggasztja leginkább az európaiakat

A felmérés szerint a legfontosabb aggodalmak között a válaszadók uniós és nemzeti szinten is a gazdasági helyzetet említették. A megkérdezettek 35 százaléka nyilatkozott így, ami a legutóbbi, 2019 őszén végezett felméréshez…

 

Kategória ajánló