Závecz Research hírek

Közélet › Závecz Research

Závecz: Elementáris erővel tör elő az emberekből a félelem és sérelem

21.04.01 15:46

Március közepén derült ki, hogy Bige László rendelt egy 5000 fős közvélemény-kutatást. A felmérés tanulságairól és az ellenzéki esélyekről a felmérést készítő Závecz Research ügyvezetőjét, Závecz Tibort kérdeztük.

A Bige-Závecz felmérés 1.: a fideszesek negyede szerint Orbán hataloméhes

21.03.26 17:58

Pár napja derült ki, hogy egy vezető magyar üzletember saját pénzéből rendelt ritka alapos (egy hónapig tartó munkát feltételező) politikai jellegű reprezentatív közvéleménykutatást. A Bige László felkérésére, a Závecz Research által készített…

Balul sült el a baloldal hecckampánya

21.03.22 09:20

A rendszeresen ellenzéki megrendeléseket teljesítő Závecz Research decemberhez képest legutóbb már negyedmillióval több Fidesz-szavazót mért – mutatott rá Deák Dániel.

Jakab Péter az élen, Dobrev, Karácsony, Fekete-Győr követik

21.03.22 07:12

Jakab Pétert, a Jobbik elnökét az előválasztást tervező ellenzéki szavazók 30%-a látná szívesen miniszterelnök-jelöltként – derül ki a Závecz Reserach felmérésből.

Závecz: a kistelepüléseken a Jobbik látszik a legerősebbnek

21.02.19 12:42

„A közvélemény-kutatások alapján, Karácsony Gergely most nem biztos, hogy főpolgármester lenne, de az előző évek adataiból nála is az volt kiolvasható, hogy győzni fog" – utalt saját számításaira Závecz Tibor, a Závecz Research vezetője, aki…

Öt érv arra, hogy a Fidesz nyeri a választást. És öt arra, hogy nem

21.02.16 08:29

Szorosnak ígérkezik a 2022-es választás, miután eldőlt, hogy az ellenzék ezúttal közösen indul a Fidesz ellen. De mennyire kell Orbán Viktornak tartania ettől? És miben bízhat az ellenzék? Végigvesszük, milyen tényezőkre lesz érdemes figyelni a…

A(z) "Závecz Research" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Felmérés: Erősödött ugyan a Fidesz, de továbbra is az ellenzéki összefogás vezet

Az előző hónapokhoz hasonlóan, ismét a Fidesz és a Jobbik tudta valamelyest növelni a támogatottságát – derült ki a Závecz Research legfrissebb, április közvélemény-kutatásából, amelyet a Telex szemlézett. A kormánypártnak a…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Közélet

Megfékezték a dél-afrikai Fokvárosban a Tábla-hegyen tomboló tüzet

Sikerült megfékezniük keddre a tűzoltóknak a fokvárosi Tábla-hegyen tomboló erdőtűz nagy részét, a dél-afrikai város megkezdte az évek óta a legsúlyosabbnak számító tűzvész okozta károk felmérését.

Tudomány

A koronavírus áldozatainak állítanának emlékművet - ekkorra tervezik a felavatását

A járvány megjelenésének második évfordulóján, 2022 márciusában avatnák fel.

 

Kategória ajánló