Zalatnay Sarolta hírek

Ismert személy › Zalatnay Sarolta

Zalatnay Cini: Imádkozom Balázs Fecóért

20.11.20 05:51

 Lélegeztető gépen van a koronavírusos énekes, két hete még a Sztárban Sztár színpadát szántotta fel Berkes Olivérrel.

Zalatnay Cini: Voltam mélyponton - Lánya, Niki tartotta a lelket az énekesnőben

20.10.01 09:58

Négy év után maga mögött hagyta Angliát Zalatnay Sarolta lánya. Cini legnagyobb örömére Niki ezúttal nem csak rövid látogatóba jött: hazaköltözött Magyarországra. Együtt vészelték át a karanténban töltött időt.

Egyre több híresség terjeszti a maszkviselés divatját

20.09.12 12:22

Egyre több ismert ember tölt fel az internetre maszkviselésre ösztönző videókat. A kampányhoz csatlakozott mások mellett Zalatnay Sarolta, Csík János és Nagy Feró is. Ők mind azt mondják, hogy a maszk használatával tudjuk a legtöbbet tenni a fertőzés…

Zalatnay: Ki tudja, megélem-e a jövő évet?

20.08.03 09:40

Megérti a vírus miatti védekezés fontosságát Zalatnay Sarolta, de minden színpad nélküli napot gyászként él meg. Ráadásul az is megviseli, hogy pályatársai sorra mennek el.

Zalatnay Sarolta elárulta: Végre nem egyedül alszik

20.07.24 10:22

Az énekesnő örömmámorban úszik, hiszen külföldről költözött haza a lánya, aki a karantén eleje óta mindenben a művésznő segítségére van.

A(z) "Zalatnay Sarolta" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Zalatnay Cini szereti az ünnepi hangulatot, egész évben karácsonyozik

Zalatnay mindig az adott ünnepnek megfelelő köntösbe öltözteti a fát.

Tudomány

Ezeregyszáz magyar fiatal juthat idén ingyenes InterRail-bérlethez

A koronavírus-járvány okozta korlátozások miatt a tavalyi utazási pályázatból kimaradt akkori tizennyolc évesek újra jelentkezhetnek.

Életmód

Megint fennakadt egy hamis negatív teszttel próbálkozó ingázó a déli határon

Nyitókép forrása: facebook.com/Polícia SR   Ismét hamis negatív teszttel próbálkozó ingázót fogtak a rendőrök a pénteken. Ezúttal a Dunacsún-Rajka határátkelőn egy magyar átmeneti lakhellyel is rendelkező szlovák állampolgár…

Nagyvilág

A stalkerware programok helyzete 2020-ban, a COVID-19 évében

A stalkerware programok a családon belüli erőszak egyik formájaként alkalmazott titkos megfigyelő szoftverek, más néven kémprogramok vagy zaklatóappok – továbbra is komoly problémát jelentenek a Kaspersky új…

 

Kategória ajánló