Zalakaros hírek

Magyar település › Zalakaros

A kerékpárosok 50 vagy 35 kilométert tekertek, a Kis-Balaton szépségeit fedezték fel

20.06.23 07:10

A kerékpározás múlt vasárnapi világnapján biciklitúrára invitálta a sportág szerelmeseit a MAPEI Tour de Zalakaros főszervező csapata, annak apropóján, hogy közösen hangolódjanak a majdani, nagyszabású versenyre.

Szent István Napok 2020 Zalakaros

20.06.12 10:29

2020. augusztus 20-22. között rendezik meg Zalakaroson a Szent István Napokat színes programkínálattal, kirakodó vásárral, borokkal és tűzijátékkal.

Felpörgött a magyarok utazási kedve

20.05.29 07:02

Pikk-pakk megduplázódott a szállásfoglalások száma, sokan töltik szállodában a pünkösdi hosszú hétvégét.

Megújult Tourinform-irodát adtak át Zalakaroson

20.05.23 10:36

A Magyar Turisztikai Ügynökség pilot-programjának keretében, 25 millió forintos fejlesztés eredményeként megújult Zalakaros Tourinform-irodája, amelyet Guller Zoltán vezérigazgató adott át május 19-én, kedden. Novák Ferenc polgármester…

Válságkezelés: hűségutalványokat bocsájtott ki Zalakaros

20.04.22 18:18

A koronavírus járvány hatásai Zalakarost sem kímélik, rendkívüli következményeit még ma sem tudják pontosan felbecsülni a fürdővárosban. A 2018-as rekordév után 2019-ben további 5%-kal növekedett Zalakaroson a kereskedelmi vendégéjszakák…

Hűségutalványokat bocsátott ki Zalakaros

20.04.22 17:46

A hűségutalványokat közvetlenül a kezdeményezésben résztvevő zalakarosi szálláshelyektől igényelhetik azok a vendégek, akik a már lefoglalt szállásukat lemondás helyett későbbi időszakra halasztják.

Határozatlan időre bezárt az uszoda Nagykanizsán

20.03.15 17:07

Alig néhány órája közölte Nagykanizsa polgármestere a rossz hírt. A Kanizsa Uszoda és Strandfürdő 2020.03.16-tól határozatlan ideig zárva tart.

A „labdarúgó-barátok” nyertek

19.12.27 19:55

Ahogy a korábbiakban, úgy a jelenlegi téli időszakban is megrendezték a zalakarosi iskola tornatermében tizenhat csapat részvételével a Hervis-Cezar Winery Zalakaros Kupa teremlabdarúgó tornát.

Megnyílt az új szaunavilág a Zalakarosi Fürdőben

19.12.19 16:40

December 20-án adták át a Zalakarosi Fürdő legújabb attrakcióját, a közel félmilliárd forintból épült új szaunavilágot az ország egyik legnagyobb szaunájával.

A(z) "Zalakaros" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

A kerékpárosok 50 vagy 35 kilométert tekertek, a Kis-Balaton szépségeit fedezték fel

A kerékpározás múlt vasárnapi világnapján biciklitúrára invitálta a sportág szerelmeseit a MAPEI Tour de Zalakaros főszervező csapata, annak apropóján, hogy közösen hangolódjanak a majdani, nagyszabású versenyre.

Gazdaság

“Ez itt a korrupt politikusok Mekkája. Fellendülő turizmust várok!”

A fővárosi főügyész okos ember, és szemben Polt Péterrel, nem szeretné végképp tönkrezúzni a szakmai renoméját. Alaposan átgondolta, mit mondjon az Egyenes beszédben a Kaleta-ügyről. (Felkészült még a műsorvezetőből is:…

Közélet

Augusztusban indul a Pákolitz utca rekonstrukciója

Huszonhárom millió forintot biztosít az önkormányzat a Pákolitz utca felújítására. Szabó Péter polgármester és Pálmai Klára, a körzet képviselője július 13-án a helyszínen tájékoztatták a sajtó képviselőit a rekonstrukció részleteiről...

Magyar település

Civilek, az önkormányzat és ellenzéki pártok is féltik a siófoki obszervatóriumot

Tőle 13 méterre húzna fel egy befektető egy ötemeletes épületet. Civilek, az önkormányzat és ellenzéki pártok is tiltakoznak, hogy társasházat építsenek a balatoni előrejelzéseket készítő meteorológiai állomás mellé. A siófoki…

 

Kategória ajánló