Zalakaros hírek

Magyar település › Zalakaros

Zborai Gyula és Varga Zsolt győzött a két egyéni számban a Zalakaros Fürdő Kupán

19.09.13 16:40

A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE rendezte meg a Zalakaros Fürdő Kupa felkészülési versenyt. Kilencedik alkalommal emlékeztek Baranyai Lajosra, az egykori asztalitenisz-­szövetség vezetőjére.

Százmillió forintos állami támogatásból készül az új plébánia Zalakaroson

19.09.06 10:07

Plébánia épül a fürdővárosban, az Isteni Irgalmasság templom közvetlen közelében. Ezzel a fürdőváros a turizmus mellett a hitélet terén is nagyot lép előre. Komoly állami támogatás A beruházásra a magyar állam támogatásával kerül sor, a részletekről dr.…

Ötödik helyen végeztek a csabai kis pólósok

19.08.28 20:10

A gyermek IV. korcsoportos békéscsabai csapat is vízbe csobbant a 4. Takarék Kupa nemzetközi utánpótlástornán, amelynek a szentesi dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda adott otthont.

Visszatöltötték a vizet a félmilliárdból létrehozott, majd elszivárgott zalakarosi termáltó helyére

19.08.20 13:58

Tavaly májusban jelentette be a Zalakaros Termáltó és Ökopark, hogy a zalakarosi termáltó vízelvezető rendszerének meghibásodása miatt elszivárgott hajnalban a tóban lévő víz. Az MTI-ben megjelent képek szerint kijavították a hibát, és megkezdték a…

Vasárnap estig várja a vendégeket Zalakaros gasztronómiai rendezvénye

19.08.10 09:39

A város fehérbora címet idén a zalaszabari Kányaváry Borbirtok 2018-as évjáratú Kalandor bora, a város vörösbora címet pedig a miháldi Vig Zsolt 2017-es merlot-cabernet franc házasítása nyerte el – tudta meg a zaol.hu. A rangos címek…

A mozgáskorlátozottak és a Zalakarosi Fürdő

19.08.07 11:09

Zalakaros Együttműködési megállapodást írt alá tegnap Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója és Kardos Ferenc, a Mozgáskorlátozottak Nagykanizsai Városi Egyesületének elnöke.

Elismeréseket adományoztak Zalakaros városnapi ünnepségén

19.07.22 11:39

Várossá nyilvánításának 22. évfordulóját pénteken a kertmoziban ünnepelte a fürdőváros. Az eseményre két testvértelepülés, az osztrák Asperhofen és a lengyel Olesno delegációja is ellátogatott.

Királynő született Zalakaroson

19.07.11 09:06

Zalakaros ikonikus virága a kannavirág, amelyből évről évre több mint 30.000 tő díszíti az virágos fürdővárost, ezért minden évben a kannavirág virágzásának idején kerül megrendezésre a fesztivál amelynek keretében egy fergeteges élő showban választ…

A(z) "Zalakaros" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Szép eredmények születtek

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Zalakaros Fürdő Kupa felkészülési asztalitenisz-versenyt.

Megye

Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője fogott két polgármestert, és átadott egy porlepte földutat

Facebook-posztban számolt be Vigh László, Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője arról, hogy átkötő út épült Nagylengyel és Milejszeg között – hívja fel a figyelmet a 444.

Gazdaság

Karácsony szövetséget kötött az ellenzék belvárosi polgármesterjelöltjeivel

Tüttő Katával, Soproni Tamással és Niedermüller Péterrel. A megállapodás értelmében együttműködnek majd a közlekedés, a zöldterületek, a turizmus, a lakhatás és az egészségügy kérdésében.

Magyar település

Balatoni halra harapnának az éttermesek

A balatoni éttermek egy része azt szeretné, ha a minőségi ételekhez a tóból kaphatnának halat.

 

Kategória ajánló