Zala hírek

Megye › Zala

Véget vetett az illegális hulladéklerakónak a keszthelyi önkormányzat

21.03.01 06:22

Több száz köbméter szemét gyűlt össze a keszthelyi Zsidi útról Gyenesdiás felé vezető földút mellett. Szerencsére a városvezetés nemrég hétmillió forintos állami támogatást nyert a település hulladékmentesítésére – számolt be a tvkeszthely.hu. Február…

Mérsékelték a korai iskolaelhagyást!

21.02.28 20:25

A diákok korai iskolaelhagyásának csökkentése volt a célja annak a sikeres hároméves projektnek, amelyet a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum valósított meg.

Virtuális múltidézés a Balatonnál, kalandozás a természetben

21.02.28 09:25

Akár a patkolókovács vagy a pék munkáját is kipróbálhatja bárki a virtuális világban, a természetben pedig megújul a Nagymező és a Festetics-kilátó, s vadaspark is nyílik. Ez csak néhány újdonság a Bakonyerdő Zrt. fejlesztései közül. A Keszthelyi-hegység…

Interjú Wágner Józseffel a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatójával

21.02.27 08:02

Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezetője beszélgetett Wágner Józseffel, akitől mindent megtudhattunk szakmai múltjáról, jelenéről és természetesen a jövőbeni terveiről is.

Megújult a zalaegerszegi Tourinform Iroda

21.02.27 07:04

Húszmillió forint ráfordítással újították fel a megyeszékhelyi Tourinform Irodát (a Széchenyi téri mozi oldalában), amelyet pénteken avattak ünnepélyesen.

A(z) "Zala" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Újabb adományok érkeztek Keszthely egészségügyi dolgozóinak

Újabb adományt vittek vállalkozók és fiatalok a város egészségügyi dolgozóinak. Az akció december óta tart, azóta nagyon sokan álltak a jó ügy mellé. Horváth Tamás önkormányzati képviselő, az Ifjúsági Kerekasztal alelnöke…

Magyar település

Emlékezetes megyei rangadó

Megszerezte szezonbeli első győzelmét a Tungsram SE Nagykanizsa női NB II-es kézilabda együttese, s tette mindezt éppen egy megyei rangadó alkalmával. Baranyai Zsolt csapata a Hévíz SK-t múlta felül a bajnokság 14. fordulójában.

Közélet

A megye rendőre címet kapott dr. Friedrich Gábor ezredes

A megye rendőre címet kapott dr. Friedrich Gábor ezredesKomárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 03., sze - 12:10 Kiemelkedő tevékenységéért részesült elismerésben a tatai rendőrkapitány.

 

Kategória ajánló