Zala hírek

Megye › Zala

Mindössze másodszor találtak ilyen madarat Magyarországon

Ma 13:14

A most meggyűrűzött erdei sármány egy másik példányát még 2008 őszén a Zala megyei Pölöske határában találták.

A megye szépségei a keszthelyi Balaton Színházban

Tegnap 17:16

Zalai tájakon – e címet viseli az a tárlat, mely kedden nyílt meg a Balaton Színházban. Lapunk nyugalmazott főszerkesztője, Győrffy István képeivel a „Mert az ön faluja is rajta van a térképen” című turisztikai sorozatunk kirándulásait idézi fel.

Békéscsabán sem tartják meg az ünnepi programsort

20.10.19 15:02

Az Operatív Törzs szakmai ajánlását mérlegelve a békéscsabai városvezetés úgy döntött, hogy az október 23-ra szervezett megemlékezést nem rendezik meg.

Újabb értékes három pont

20.10.18 21:22

Pápán játszotta újabb NB III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzését az FC Nagykanizsa együttese és jó játékával el is hozta a három pontot a Veszprém megyei városból.

Már csak öt hely kiadó a diákverseny döntőjében

20.10.18 20:14

Az eddig bejutott kilenc megyei győztes után ugyanis a csütörtöki elődöntőkben egy zalaegerszegi, egy egri, egy kazincbarcikai, egy fehérgyarmati és egy nyíregyházi team diadalmaskodott, így ők vehetnek részt az első alkalommal megrendezett Legyél te is…

A(z) "Zala" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

139 km/h-val száguldott egy autós a 760-as úton

Gyorshajtót mértek be a rendőrök Zala megyében.

Magyar település

Már csak öt hely kiadó a diákverseny döntőjében

Az eddig bejutott kilenc megyei győztes után ugyanis a csütörtöki elődöntőkben egy zalaegerszegi, egy egri, egy kazincbarcikai, egy fehérgyarmati és egy nyíregyházi team diadalmaskodott, így ők vehetnek részt az első alkalommal…

Magyar település

Keressük Bogdán Kíra Katalint

Keressük Bogdán Kíra KatalintZala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 20., k - 10:54 A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Közélet

Határsértőket tartóztattak fel Tompán

Határsértőket tartóztattak fel Tompán Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 18:50 A két külföldi egy kamion rakterében elbújva próbált meg bejutni az országba.

 

Kategória ajánló