Zaklatási ügy hírek

Közélet › Zaklatási ügy

Zaklatás miatt nyomoz a rendőrség Bíró László ügyében

20.10.30 09:12

A Hír TV-nek nyilatkozó tanúkat is megszólaltathatja a rendőrség Bíró László zaklatási ügyében.

Egy korábban zaklatással vádolt pap foglalkozik a kalocsai gyermekotthon lakóival

20.10.29 06:28

Egy korábban zaklatással vádolt pap foglalkozik a kalocsai gyermekotthon lakóinak lelki egészségével - erről a 24.hu írt. Az RTL Híradónak nyilatkozott az a férfi, akit - állítása szerint - 10 évvel ezelőtt zaklatott, és aki miatt vizsgálat indult a pap ellen. Az…

Kalocsa: zaklatás vádolt pap a gyermekotthonban

20.10.27 17:01

Nyugtalanító beszámolókat hallottunk arról, hogy mi történik a plébánián fiatal fiúkkal. Sem az érsekség, sem a pap nem oszlatta el az aggályainkat, utóbbinak egy fiatal fiú kelt a védelmére.

Sipos Pál számított rá, hogy meg fog bűnhődni

20.10.20 17:26

Sokan hiányolták Magyari Péter cikkének említését és a szerző megszólaltatását a Visszatérés Epipóba című doksiból. Most megnézhető a vele készült interjú.

Máté Gábor most nem biztatna senkit arra, hogy álljon elő zaklatási üggyel

20.10.14 12:05

A Katona József Színház főigazgatója szerint most nem szabad az ilyet „nagy dobra verni”. Náluk robbant ki Gothár Péter ügye, a kormány lényegében erre alapozta az SZFE elleni politikai kampányt.

A(z) "Zaklatási ügy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kalocsai gyerekotthon lakóival foglalkozik egy korábban szexuális zaklatással megvádolt pap

Az atya az intézményben nevelkedő fiatalok lelki gondozását végzi a 24.hu szerint. Korábban egy másik pap állította róla, hogy kispap korában viszonyt próbált meg kialakítani vele.

Kultúra és szórakozás

Szabó Tibor lesz a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója

Jordán Tamásnak, a színház alapító igazgatójának szerződése 2021. január 31-én jár le, a Kossuth-díjas színművész nem indult újra indulni az igazgatói posztért.

Közélet

Fegyverneki halálos baleset: az autós és a bringás is szabályt szegett

A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy tiszabői férfi ellen.

Ismert személy

Peti gazda választottjai megint durván egymásnak estek

Virág, Anett és Laura különböző taktikákkal tépi egymást annak érdekében, hogy megkaparintsák a mezőgazdász Gothár Pétert. Az RTL Klubnak bőven akad kisípolni valója. Bulvárösszefoglaló.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló