Zacher Gábor hírek

Ismert személy › Zacher Gábor

Zacher Gábor elmondta, szerinte miért van a magyaroknak alkohol- és drogproblémája

21.01.02 05:47

Zacher Gábor, jelenleg mentőorvosként dolgozó toxikológus elmondta, szerint az érvényes kormányzati alkohol- és drogstratégia hiánya jelentős mértékben hozzájárul a magyar társadalom ilyen jellegű problémáihoz.

Zacher Gábor: „Csak hét kiskorú? Tavaly sokkal többen kötöttek ki a detoxban”

21.01.01 22:28

Magyarország jó humorú toxikológusa, Zacher Gábor úgy fogalmazott, hogy a 2020-as szilveszter „kifejezetten gyengére” sikerült a korábbiakhoz képest, annak ellenére, hogy hét kiskorú is bevittek a detoxikálóba.

Operatív törzs: Angliából még üzleti útra sem lehet jönni Magyarországra

20.12.20 21:01

A mai sajtótájékoztatón szó esett a szentestére vonatkozó egynapos lazításról, a közeledő magyar oltások megkezdéséről, az angol vírusmutánsról és a második célcsoportról, a szociális otthonok lakóiról is.

Jelentős döntés az ENSZ-ben, elismerik a kannabisz gyógyító hatását

20.12.05 08:27

Nagyon vékony többséggel, de megszavazták az ENSZ-ben, hogy eltávolítsák a kannabiszt a legveszélyesebb drogok listájáról, és a legenyhébbek közé sorolták át, mellyel elismerik a marihuána gyógyító hatását.

A(z) "Zacher Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Zacher Gábor újabb figyelmeztetése, de lesz-e foganatja?

Zacher Gábor  főorvos nagyon reméli, hogy nem okoznak negyedik hullámot a teraszokra kirajzó tömegek. Beszélt arról is, az szmo-nak hogy egyre több poszt-covidos beteget kezelnek, hosszabb távon ez még jelentősebb…

Tudomány

A koronavírus-árvákért énekelnek a sztárok a TV2 jótékonysági műsorában

Népszerű sztárok közreműködésével szeretne minél több pénzt gyűjteni május 30-án a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek azoknak a gyerekeknek, akik a koronavírus-járvány következtében veszítették el…

Életmód

AstraZeneca oltás: meddig tart a hatása, melyik mutáns ellen véd?

Meddig tart az AstraZeneca védőoltás védelme? Mennyire hatásos? Véd-e a koronavírus mutánsoktól? 4 hét vagy 12 hét múlva érdemes beadatni a második adagot?

Nagyvilág

AstraZeneca oltás: meddig tart a hatása, melyik mutáns ellen véd?

Meddig tart az AstraZeneca védőoltás védelme? Mennyire hatásos? Véd-e a koronavírus mutánsoktól? 4 hét vagy 12 hét múlva érdemes beadatni a második adagot?

 

Kategória ajánló