Zacher Gábor hírek

Ismert személy › Zacher Gábor

Már Zacher Gábor is támogatja a kínai vakcinát

21.03.03 16:20

"Tök mindegy, hogy az öt vakcina közül melyiket kapjuk" - mondta az ATV Híradónak az orvos, aki korábban bizalmatlan volt a keleti oltóanyaggal kapcsolatban.

Ne csodálkozzon, ha Zacher Gábor kiszól az Ön mellett haladó mentőből és „népnevel” egyet!

21.03.02 12:31

Zacher Gábor nem szokott lacafacázni, kimondja, amit gondol. Nincs ez másként a vírus-oltás kérdéskörben sem. A Klubrádió éppen akkor érte utol az orvost, amikor a mentőautóval két eset között volt úton.

Zacher szerint ekkor lehet majd enyhíteni

21.02.12 15:49

Majdnem telt ház van a hatvani kórház COVID-osztályán, mondta el az intézményben dolgozó Zacher Gábor toxikológus egy tévés interjúban. A szakember mesélt az ottani helyzetről, illetve arról is szólt, szerinte mikor lehet majd enyhíteni a járványügyi

A(z) "Zacher Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Zacher Gábor újabb figyelmeztetése, de lesz-e foganatja?

Zacher Gábor  főorvos nagyon reméli, hogy nem okoznak negyedik hullámot a teraszokra kirajzó tömegek. Beszélt arról is, az szmo-nak hogy egyre több poszt-covidos beteget kezelnek, hosszabb távon ez még jelentősebb…

Tudomány

Megduplázta árbevételét a ShareNow

A járvány ellenére megduplázta árbevételét tavaly a ShareNow autómegosztó vállalat, amely idén is hasonló ütemű bővülésre számít - közölte a cég az MTI-vel.

Életmód

Orbán: Felkészültünk az őszre, a 3. oltás már a zsákban van

Mikor lesz újra elérhető Pfizer vakcina? Mikor lesz újabb nyitás? Mi van, ha kell 3. oltás? - ezekre a kérdésekre is válaszolt ma reggel a miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Nagyvilág

Keresztülhúzhatja a brit nyitási terveket az indiai variáns

A koronavírus indiai mutánsa már domináns az Egyesült Királyságban, ahol emiatt csúszhat a nyitás utolsó szakasza. Az Európai Bizottság utazási korlátozásokkal állítaná meg a vírus terjedését.

 

Kategória ajánló