Zacher Gábor hírek

Ismert személy › Zacher Gábor

Zacher a kínai vakcináról: Mindig tényekre alapozva változtatok a szakmai véleményemen

21.03.10 11:34

A toxikológus szerint nem azért változtatta meg a kínai vakcinával kapcsolatos véleményét, mert leszóltak neki, hanem mert a betegek tüneteinek súlyosbodását látva rájött, minden oltás jobb, mint a semmi. 

Zacher Gábor a vírusról: rémisztó a helyzet

21.03.09 03:08

Zacher Gábor elmondta, harmincas-negyvenes életerős fiatalok szemében látja a kétségbeesett aggódást, hogy „most mi lesz”.

Zacher: Komplett családok jönnek a COVID-osztályra, a betegek harmada a gyerekem lehetne

21.03.08 12:59

A hatvani kórház COVID-osztálya jelenleg teltházas, 120 ágyon fekszenek a betegek. Zacher Gábor arról beszélt, pályafutása alatt még nem tapasztalt hasonlót: komplett családokat szállítanak kórházba, a betegek harmada pedig akár a gyereke

Zacher Gábor: Hamut kell szórnom a fejemre

21.03.08 11:46

Az ismert toxikológus azt mondta, bár korábban ágállt a kínai Sinopharm vakcinája ellen, véleményét néhány nap alatt megváltoztatták a körülmények.

Zacher Gábor: A halálesetet telefonon közölni nehéz, de megint egyre többször kell

21.03.08 09:48

A kórházi kapacitás már most a végét járja – mondta Zacher Gábor a 168.hu-nak. A toxikológusnak naponta három-négy vagy annál is több beteggel kell közölnie, hogy lélegeztetőgépre fogják kapcsolni, és lehet, soha többet nem ébred fel.

Zacher Gábor: Mindegy, hogy melyik vakcinát kapjuk

21.03.03 18:53

Szerinte, ha nem lesz átoltottság rövid időn belül, akkor még sok ezer honfitársunk bele fog halni a covidba.

Zacher Gábor szerint teljesen mindegy, hogy melyik vakcinát kapjuk meg

21.03.03 16:20

Zacher Gábor toxikológus megosztotta véleményét a hazánkban elérhető vakcinák hatékonyságával kapcsolatban, s bár korábban jelezte, fenntartásai vannak a kínai oltóanyaggal szemben, most úgy véli, teljesen mindegy, hogy melyik vakcinával…

A(z) "Zacher Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Zacher Gábor újabb figyelmeztetése, de lesz-e foganatja?

Zacher Gábor  főorvos nagyon reméli, hogy nem okoznak negyedik hullámot a teraszokra kirajzó tömegek. Beszélt arról is, az szmo-nak hogy egyre több poszt-covidos beteget kezelnek, hosszabb távon ez még jelentősebb…

Tudomány

Megduplázta árbevételét a ShareNow

A járvány ellenére megduplázta árbevételét tavaly a ShareNow autómegosztó vállalat, amely idén is hasonló ütemű bővülésre számít - közölte a cég az MTI-vel.

Életmód

Orbán: Felkészültünk az őszre, a 3. oltás már a zsákban van

Mikor lesz újra elérhető Pfizer vakcina? Mikor lesz újabb nyitás? Mi van, ha kell 3. oltás? - ezekre a kérdésekre is válaszolt ma reggel a miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Nagyvilág

Keresztülhúzhatja a brit nyitási terveket az indiai variáns

A koronavírus indiai mutánsa már domináns az Egyesült Királyságban, ahol emiatt csúszhat a nyitás utolsó szakasza. Az Európai Bizottság utazási korlátozásokkal állítaná meg a vírus terjedését.

 

Kategória ajánló