Zacher Gábor hírek

Ismert személy › Zacher Gábor

Napi 250 halott – három nap alatt elértük a kiszivárgott minisztériumi tájékoztató jóslatát

21.03.24 09:20

Lakosságarányosan jelenleg Magyarországon halnak meg legtöbben a koronavírus szövődményei miatt. A számok egyre drámaibbak, és egyelőre nem látszik, mikor tetőzhet a harmadik hullám.

Zacher Gábor elárulta, mikor tetőzhet a harmadik hullám

21.03.15 20:20

A mentősként is dolgozó orvos szerint egyre nagyobb teher van az egészségügyön, vannak olyan kórházak, ahol már az utolsó ágyakat sikerült elcsípni.

Zacher Gábor szerint a magyar kórházakba is be kéne engedni a forgatócsoportokat

21.03.12 08:40

Dr. Zacher Gábor toxikológus szerint az egészségügy az utolsó emberig ki fog tartani, Dr. Szlávik János infektológus a látogatási tilalom ellenére a kritikus állapotú betegekhez beengedi a hozzátartozókat, Dr. Purebl György pszichiáter pedig arról is…

Zacher Gábor: Mellnagyobbítás helyett inkább mentsenek életeket a magánorvosok

21.03.12 07:48

A toxikológus szerint az orvosok és ápolók túlterheltek, a magánegészségügyben dolgozóknak is be kéne állniuk a Covid-osztályokra életeket menteni.

Szlávik János a járványról: szerinte a következő 3-4 hét nagyon nehéz lesz

21.03.11 19:55

A KOVIDők Facebook-oldala informatív beszélgetést szervezett a jelenlegi vírushelyzetről. Ezúttal Szlávik János infektológust és Purebl György pszichiátert ültették egy virtuális asztalhoz.

A(z) "Zacher Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Zacher Gábor újabb figyelmeztetése, de lesz-e foganatja?

Zacher Gábor  főorvos nagyon reméli, hogy nem okoznak negyedik hullámot a teraszokra kirajzó tömegek. Beszélt arról is, az szmo-nak hogy egyre több poszt-covidos beteget kezelnek, hosszabb távon ez még jelentősebb…

Tudomány

Majdnem négyezer bolt zárt be végleg tavaly Magyarországon

Jórészt a koronavírus-járvány szülte korlátozó intézkedések miatt szünhetett meg az üzletek nagy része.

Nagyvilág

Teljesen kiszorította Magyarországról a brit mutáns a vuhani törzset

A Neumann Labs adatai szerint idén február végére már a hazai koronavírus-pozitív minták 90%-át a brit vírusvariáns okozta – derítette ki az Index.

Életmód

Megkérdezték Kásler Miklóst, hogy szükség lesz-e harmadik adagra a koronavírus elleni védőoltásból

A magyar kormány jól döntött, hogy elkezdte a Sinopharm-vakcina alkalmazását, ezt erősítette meg múlt héten a WHO is – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az Életközelben videósorozat legújabb részében.

 

Kategória ajánló