YouTube hírek

Márka › YouTube

Két reklámot csap a YouTube a videók elé

18.11.23 09:43

A videós oldal a lépést a fogyasztói szokásokkal magyarázza. Ha a néző bevállalja a dupla hirdetést, később kisebb eséllyel szakítják meg a műsort további reklámokkal.

Egy népszerű orosz rappert 12 nap elzárásra ítéltek, amiért a tiltás ellenére is fellépett

18.11.22 21:43

A Husky művésznéven ismert, Oroszországban népszerűnek számító rappert 12 nap börtönbüntetésre ítélték csütörtökön, mert egy autó tetején megtartotta betiltott fellépését.

Nem hagyja magát a YouTube, mozgalmat indított az új EU-s szabály módosításáért

18.11.22 10:34

Arra kéri a YouTube a tartalomkészítőket, hallassák a hangjukat a #SaveYourInternet hashtag segítségével. Azt is leírták, mi várható, ha januárban mégis a jelenlegi formájában szavazzák meg a szerzői jogi irányelvet az unió politikusai.

A macedón külügyminiszternek volt pár keresetlen szava Magyarországhoz a Gruevszki-ügy miatt

18.11.21 17:55

Ironikusnak és paradoxnak nevezte Nikola Dimitrov macedón külügyminiszter azt, hogy Magyarország menekültstátuszt adott Nikola Gruevszki volt miniszterelnöknek. Fotó: Youtube A macedón diplomácia vezetője úgy fogalmazott: irónia és paradoxon,…

Ingyen nézhető filmekkel terjeszkedik a YouTube

18.11.21 10:52

Egyre nagyobb az ingyenesen, reklámokkal nézhető online filmes piac az Egyesült Államokban. A YouTube is csatlakozik a versenyhez, de egyelőre még csak száz (angol nyelvű) hollywoodi filmet adott hozzá a videótárhoz.

Vesztésre áll a YouTube az EU elleni harcban

18.11.20 15:34

Bár folyamatosan zajlanak a tárgyalások, egyelőre úgy tűnik, a szerzői jogi irányelv a legkevésbé sem "puhult fel", a tartalomszolgáltatókat (például a YouTube-ot) pedig igen nehéz helyzetbe hozza.

Hoppá! Berki Krisztián és Mazsi titokban összeházasodott

18.11.20 11:07

Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta a legnagyobb titokban fogadott egymásnak örök hűséget. Fotó: YouTube/Tv2  A titkos frigyről a Blikk rántotta le a leplet, mikor az egyik informátoruk az okmányirodában találkozott Mazsival, és véletlenül…

Külügyi bizottság: a macedón házelnök örömmel nyugtázta a magyar álláspontot Nikola Gruevszki ügyében

18.11.19 23:31

A macedón parlament elnöke örömmel nyugtázta a magyar álláspontot a volt macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki ügyében – tájékoztatta telefonon az MTI-t hétfőn Németh Zsolt, a magyar parlament külügyi bizottságának elnöke, aki a kanadai…

A(z) "YouTube" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

A nyelvtanulásban segít a Google új funkciója

A keresővel gyakorolhatjuk az idegen szavak helyes kiejtését.

Ország

Brutális előnye van a Ferrarinak az egyenesben

Az Amerikai Nagydíjon az FIA kiadott egy technikai direktívát, amit még egy követett a Brazil Nagydíj előtt, és valószínűleg hamarosan újabbak fognak megjelenni. Ezeket a csapatok kapják meg, mert a szövetség meg akarja…

Gazdaság

Magyarázkodni kell az új karácsonyi reklám miatt

Az új John Lewis-reklámtól megijedtek a gyerekek.

Márka

Tóth Vera így reagált, hogy ő váltja húgát

Az énekesnő hivatalos Instagram-oldalán írt várandós húga aktuális állapotáról és arról, milyen érzésekkel veszi át Gabitól a mentori szerepet a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában.

 

Kategória ajánló