X-Men hírek

Kultúra és szórakozás › X-Men

Ezt az egy dolgot sosem tette meg Hugh Jackman Rozsomákként

20.05.29 10:47

Hugh Jackman neve mára teljesen egybeforrt Farkaséval vagy, ahogy a képregényrajongók jobban ismertik, Rozsomákéval. A színész alig néhány évvel a 2000-es X-Men - A kívülállók előtt bukkant fel Hollyw...

Hugh Jackman főszereplésével itt a Bad Education első előzetese!

20.02.22 12:33

Bad Education (2020) – Előzetes Előzetest kapott Cony Finley második filmje, amely a Bad Education névre hallgat. A film főszereplője Hugh Jackman, akit reméljük nem kell bemutatnom senki számára, ugyanis rengeteg filmben mutatta már meg kiváló…

Az új mutánsok: A rendező elmondta, miért nem X Professzor iskolájában játszódik a film

20.01.30 22:04

Kiderült, miért kellett az új helyszín A tavaszra ígért Az új mutánsok nemcsak hangulatában fog különbözni fog az X-Men-filmektől, hanem abban is, hogy fiatal hősei nem a Xavier birtokon tanulnak majd - a rendező elmondta, mi ennek az oka.

Szinkronnal is megjött Az új mutánsok utolsó előzetese

20.01.27 13:37

A milliószor halasztott X-Men-spinoff legutóbbi trailere már magyarul is nézhető. Hogy a filmet sikerült-e kivakarni az állítólagos kakkanatból az újraforgatásokkal, április 2-én kiderül.

Egy sor új karakter érkezik a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Orderbe

19.12.13 03:31

A tavalyi The Game Awards 2018 eseményt a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order nyitotta, idén pedig egy vadonatúj expanzió indította a show-t, ami ehhez az alkotáshoz kapcsolódik. Egy sor új karakterrel gyarapítja a tartalmat a kiegészítő, így…

A(z) "X-Men" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Micsoda fordulat: Ryan Reynolds anyukája Hugh Jackman pártját fogja

Ilyen szülők mellett kinek kellenek ellenségek?. A két színész még a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas forgatásán barátkozott össze, és azóta minden alkalmat megragadnak, amikor egymást szívathatják.

Ismert személy

Hugh Jackman hibátlanul trollkodta meg Ryan Reynoldsot

A két színész adok-kapokja évek óta tart, és most a Rozsomák színészének sikerült egy komoly ütést bevinni, melybe még Reynolds anyját is bevonta.

Ismert személy

Hugh Jackman hibátlanul trollkodta meg Ryan Reynoldsot

A két színész adok-kapokja évek óta tart, és most a Rozsomák színészének sikerült egy komoly ütést bevinni, melybe még Reynolds anyját is bevonta.

Márka

A Marvel's Avengers még a fejlesztési költségeket sem hozta vissza

A Square Enix elnöke a befektetőknek magyarázta a bizonyítványt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló