Windows hírek

Infotech › Windows

Windows 10 az új Maceken? Miért ne!

Tegnap 06:34

Csak a Microsofton múlik, hogy a Windows 10 natív módban fusson az új technológiájú, M1-alapú Mac számítógépeken, állítja az Apple.

Windows 7-et használ? Egy jó hír

20.11.23 12:07

Úgy döntött a Google, hogy további hat hónappal meghosszabbítja a Chrome böngésző támogatását a januárban nyugdíjba vonultatott, és így biztonsági frissítéseket már nem nem kapó Windows 7 operációs rendszer alatt.

A vártnál tovább lesz Chrome a Windows 7-re

20.11.22 20:31

Kénytelen volt fél évvel kitolni a támogatási időt a Google, mert továbbra is sokan használják a Windows 7-et.

35 éves a Windows

20.11.21 06:13

November 20-án lett 35 éves a Windows 1.0, ami megalapozta, hogy a Microsoft a mai napig uralja az operációs rendszerek piacát. Nem múlt el minden zökkenő nélkül ez a három és fél évtized, a Verge röviden össze is foglalta a Windows történetét.

Total War: Warhammer II - decemberben új DLC

20.11.20 16:32

Eddig sem szűkölködött kiegészítőkben és letölthető tartalmakban a Total War: Warhammer II, amely december elején újabb DLC-vel jelentkezik. A The Twisted & The Twilight expanzióban ismét a skaveneké és az elfeké a főszerep.

A processzorokba épített másik processzorral fogja biztonságosabbá tenni a PC-ket a Microsoft

20.11.18 11:20

A Microsoft kedden egy olyan új technológia kidolgozását jelentette be, ami szerint az eddigieknél sokkal biztonságosabbá teheti majd a Windows-t futtató eszközök működését. A cég ugyanis Pluton néven gyakorlatilag egy másik, kisebb processzort…

Több százezer Windows PC veszélyben

20.11.17 17:55

A Windows RDP szolgáltatását érintő BlueKeep sérülékenység felfedezése után másfél évvel még mindig több mint 245 ezer Windows számítógépet nem javítottak, így továbbra is sebezhetőek ezek a rendszerek.

Black Friday: Szerezz Windows 10-et ingyen!

20.11.13 21:22

A hivatalos Black Friday még odébb van, de a GoDeal24.com készült egy kihagyhatatlan akcióval, aminek során ingyen szerezhetsz Windows 10-et. A „Buy 1 Get 1 Free” promóciójuk során minden Office szoftver mellé megkapod a Microsoft…

Emiatt blokkolja a Windows 10 frissítését a Microsoft

20.11.12 13:34

A Windows 10 operációs rendszer legújabb, októberben megjelent nagyszabású frissítése már hetek telepítődik automatikusan, a Windows Update-en keresztül a számítógépekre, több felhasználó azonban SSD kompatibilitási probléma miatt…

A(z) "Windows" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Apple: Készülhet Windows az ARM alapú Mac-ekre, ez csak a Microsofton múlik

Érdekes lesz látni, hogyan reagál az új helyzetre a Microsoft.

Infotech

Így varázsolhatjuk elő a Chrome remek új PDF olvasóját

A Google alaposan továbbfejlesztette böngészőjének hasznos modulját, ám a Chrome stabil változatában egyelőre még nem látható az eszköz, nekünk kell kézzel engedélyeznünk. Mutatjuk, hogyan.

Infotech

RIP SMS, RCS for President – Ismét variál a Google Androidon

Az SMS mindenki számára ismert, évtizedek óta működő, sőt sokunk kamaszkorát meghatározó rendszer, melynek használata természetesen mára elavult, ráadásul költségekkel és kompromisszumokkal jár. Ezzel szemben…

 

Kategória ajánló