Windows hírek

Infotech › Windows

Microsoft-igazgató: Jön a "következő generációs Windows"

Tegnap 10:55

A Microsoft egyik legfontosabb embere is megerősítette, hogy készül valami a cég háza táján, aminek az oprendszerekhez van köze.

Jön ″az új Windows″

21.03.02 05:31

Meg nem erősített hírek szerint a Microsoft több fontos eseményt is tarthat tavasszal. Az egyik főszereplője a nagy átalakításon átesett Windows 10 lehet.

Bill Gates elárulta, hogy az Androidot, vagy az iOS-t kedveli-e jobban

21.02.27 15:05

A Microsoft társalapítója egyúttal azt sem rejtette véka alá, hogy miért részesíti előnyben az egyiket a másikkal szemben.

Offline verzióban is elérhető lesz az Office 2021 szolgáltatáscsomagja

21.02.19 17:10

A Microsoft bejelentette, hogy az internetes kapcsolatot nem igénylő termék Windows és Mac gépeken is egyaránt beszerezhető lesz.

Karbantartja a Windows 10-es PC-ket a Microsoft

21.02.19 14:19

Vége a sok gondot okozó Adobe Flash médialejátszó pályafutásának, most a Microsoft az utolsó nyomait is megkísérli eltávolítani a Windows operációs rendszert futtató számítógépekről.

Hivatalos az idén tavaszi Windows 10

21.02.19 11:10

Ennél vérszegényebb frissítést még nem kapott az operációs rendszer.

A Microsoft gyerekzárat fejlesztett a biztonságos böngészéshez

21.02.17 18:14

A cég a jövőben szeretné nagyobb biztonságban tudni az internetező gyerekeket Új funkciót tesztel a Microsoft az Edge böngészőjéhez, hogy az 5-12 éves internetező gyerekeket megvédje a nem nekik való tartalmaktól. A Windows Central beszámolója…

Sötét móddal kísérletezik a Google

21.02.15 09:06

Legutoljára januárban kísérletezett ezzel a vállalat. Úgy náz ki, hogy a Google így próbál igazodni a Windows és a macOS rendszer beállított témájához. Fotó: Screenshot  Ha az operációs rendszer világos módban van, akkor a Google…

Eltűnik a böngésző a Windows 10-ből

21.02.15 06:25

Áprilisban egy biztonsági frissítés keretében a Microsoft száműzi a Windows 10-es gépekről a „régi” Microsoft Edge böngészőt, és felváltja a modernebb, Chromium-alapú változattal.

A(z) "Windows" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Microsoft-igazgató: Jön a "következő generációs Windows"

A Microsoft egyik legfontosabb embere is megerősítette, hogy készül valami a cég háza táján, aminek az oprendszerekhez van köze.

Márka

Hekkertámadás érte a Microsoft szervereit

A technológiai óriás szerint a hekkerek egy állam által támogatott csoporthoz tartoztak

Infotech

Megmenekült a Chrome böngésző

Kijavította a Google a legtöbbek által futtatott böngészőprogram a hackerek által aktívan kihasznált nulladik napi sebezhetőségét.

Infotech

Hét nyomkövető van az egyik legjobb androidos jelszókezelőben

A német Exodus kiberbiztonsági cég szakemberei szerint érdemes óvatosnak lenni a LastPass-szal, mert az alkalmazásban lévő nyomkövetők biztonsági kockázatot jelenthetnek.

 

Kategória ajánló