Walkman hírek

Életmód › Walkman

Jön az új walkman, kazetta kell majd bele

19.07.11 08:57

Egy hongkongi cég úgy gondolja, vannak még, akik kazettáról hallgatnának zenét, a gyártó ezért egy különleges eszközt tervez piacra dobni, amely a modern technikából is merít egy keveset.

Különleges videóval ünnepli a Sony, hogy 40 éves lett a Walkman

19.07.05 16:53

Bár a streaming szolgáltatásokkal vált teljesen priváttá a zenehallgatás, a folyamathoz a Sony Walkmanjének sikerei is kellettek. Az eszköz épp a napokban lett 40 éves.

40 éve változott meg gyökeresen az életünk

19.07.01 05:47

Negyven éve, 1979. július 1-jén dobta piacra a japán Sony cég a walkmant, amely egy csapásra világhíressé vált, megteremtette a hordozható személyi elektronika fogalmát, és megváltoztatta zenehallgatási szokásainkat.

A(z) "Walkman" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Visszatér a walkman!

Emlékeztek még a a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb műszaki dobására, a hordozható kazettás magnetofonra? Ha azt gondoltátok, hogy soha többé nem hallunk róla, nagyot tévedtetek! Új formában, de a régi funkciókat is…

Ország

Ez a nap más, mint a többi… – 130 éves a Nintendo!

  A japán céget 1889 szeptember 23-án alapította Jamaucsi Fuszadzsiró, eredetileg „hanafuda” festett papírkártyák gyártására. A vállalat hamar nagy sikert aratott a kézzel festett kártyák minőségének hála és Jamaucsi a nagyobb…

Márka

Remek hírt közölt velünk a The Last of Us Part 2 fejlesztője!

Jövő héten vigyázó szemetek a Sony csatornáira vessétek! Nagyon régóta láttunk már hivatalos anyagot a The Last of Us Part 2-ból, és minden jel arra utal, hogy szeptember utolsó hetében megtörik a csend. Ezt pedig maga Neil…

Ismert személy

Palvin Barbarék vasárnap a Boss-bemutatót nézték, hülyéskedtek is egyet

Egy bőséges adag fotó Palvin Barbara és Dylan Sprouse milánói vasárnapjáról: kicsit összeöltöztek, kicsit komolykodtak, kicsit hülyéskedtek.

 

Kategória ajánló