VV Fanni hírek

Ismert személy › VV Fanni

Harminc év börtön várhat VV Fanni feltételezett gyilkosára

19.11.07 06:09

Ha beismeri VV Fanni elrablója, hogy meg is ölte a lányt, akkor 30 év raboskodással megúszhatja. A Fővárosi Fő­ügyészség életfogytiglant kért a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlóra azzal, hogy legkorábban harminc év múlva…

Ellentmondó vallomásokat tett Fanni gyilkosa

19.11.05 06:55

Egymásnak ellentmondó vallomásokat tett a nyomozóknak B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak. A férfi történetei egyáltalán nem életszerűek, s nem egyszer ellentmondásba keveredett saját magával is.

Hajnalban tört rá a rendőrség az egykori VV-s megölésével gyanúsított férfira

19.10.30 07:01

Ismét rendőrök lepték el B. László otthonát, hogy ellenőrizzék, nem szökött-e el a házi őrizetből. Másodszorra lepték el a rendőrök B. László lakását azért, hogy meggyőződjenek róla: a férfi, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak nem szökött-e…

Kiderült, hol hibázhatott hatalmasat VV Fanni feltételezett gyilkosa

19.10.24 11:40

Azt hihette, hogy létezik tökéletes bűntény. Hiba csúszhatott B. László tökéletes tervébe, és ez okozhatja a vesztét VV Fanni feltételezett gyilkosának. A Lokál azt írja, hogy bár B. László nagyon figyelt a részletekre, például többször váltott kesztyűt,…

Novozánszki Fanni gyilkosa ellen vádat emeltek

19.10.12 13:13

Emberölés miatt emelt vádat az ügyészség B. László ellen, aki a vád szerint halálra verte VV Fannit, hogy megszerezze az értékeit.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki Novozánszki Fanni halálát okozta

19.10.11 08:34

A 35 éves férfi – akinek nem volt állandó munkahelye és rendszeres jövedelme – a nőtől akart pénzt szerezni, ezért 2017 novemberében találkozót beszélt meg vele a sértett budapesti lakására.

A(z) "VV Fanni" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Újratervezés – Ma este leleplezik az első újjávarázsolt otthont

Hétfő este startolt az Újratervezés című doku-reality, amelyben a TV2 olyan családoknak segít, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni a körülményeiken.

Kultúra és szórakozás

VV Ginu 20 éves, kisfia született

Még egy éve sincs, hogy VV Ginu szexelt VV Csokival a Való Világ 9-ben, de az apa nem VV Csoki.

Közélet

Összesen 12 évet kapott a két gyöngyösi kristálydíler

Börtönbe kerül évekre az a két vádlott, akiket kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetésében mondott ki bűnösnek immár a másodfokú bíróság is. Gyöngyös területén értékesítettek drogot.

 

Kategória ajánló