VV Fanni hírek

Ismert személy › VV Fanni

Kriminálpszichológus: VV Fanni feltételezett gyilkosa vagy ártatlan, vagy nagyon felkészült és fegyelmezett

21.01.08 18:00

Az Amerikai Szövetségi Nyomozóiroda két speciális ügynöke segítette a valóságshow-szereplő Novozánszki Fanni eltűnése – vád szerinti meggyilkolása – ügyében indult nyomozást – számolt be a Magyar Nemzet. A lap szerint az FBI…

Döbbenet, mi derült ki VV Fanni tárgyalásán: mi lett a több millióval?

20.12.02 07:07

Édesanyja három éve nem jelentkezett a meggyilkolt Vv Fanni félretett pénzéért, amely a vád szerint a gyilkosság indítéka lehetett. A mil­liókat lakásában rejtegette a lány.

Kiderült: VV Fanni barátnője a lakásnál volt a helyszíneléskor

20.11.30 20:53

VV Fanni ügyének tárgyalása folytatódik, a Fővárosi Törvényszék egy videót is nyilvánosságra hozott a helyszínelésről, amelyen az látszik, hogy a lány barátnője ott volt a lakásnál. 

Kiderült, mi fogadta a helyszínelőket VV Fanni lakásán

20.11.30 16:10

Ma folytatódott a tárgyalás VV Fanni gyilkossági ügyében, ahol a bírónő az informatikai szakértőt, Sz. Pétert faggatta a vádlott, B. László korábbi hollétével kapcsolatban.

Hoppá! Érdekes dolog derült ki VV Fanni telefonjáról: ezt jelenti

20.11.30 14:22

Ma folytatódott a tárgyalás VV Fanni gyilkossági ügyében, ahol a bírónő az informatikai szakértőt, Sz. Pétert faggatta a vádlott, B. László korábbi hollétével kapcsolatban.

A(z) "VV Fanni" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

VV Fanni: FBI-ügynökök segítették a nyomozást

FBI-ügynökök segítettek a magyar rendőröknek VV Fanni meggyilkolásának ügyében.

Ismert személy

Őszintén beszélt édesanyjával való béküléséről Weisz Fanni

Miután Weisz Fanni tavaly nyáron bejelentette, hogy hét év együttlét és majdnem két év házasság után különválnak Hajmásy Péterrel, felröppent a hír, hogy a modell kibékült édesanyjával, akivel évekig nem beszélt. A források szerint…

Közélet

Gumilövedék és késelés - Előzetesbe kerültek a ferencvárosi emberölés fiatal gyanúsítottjai

Rab Ferenc tájékoztatása szerint a bíróság az ügyészi indítványnak megfelelően a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel rendelte el a kényszerintézkedést. A döntés nem jogerős, az ellen a gyanúsítottak és…

 

Kategória ajánló