Vuhan hírek

Nagyvilág › Vuhan

Lehet, hogy Kína hazudik az áldozatok számáról

20.03.27 12:48

Hosszú sorokban felhalmozott urnák fotói köröznek a kínai közösségi médiában. Vuhan városában nyolc temetőnél lehet átvenni az elhamvasztott hozzátartozók hamvait e héttől.

Gergely Márton: Orbán szédítő pálfordulása

20.03.14 19:52

Az országban „demokrácián túli állapot” van, mondta péntek reggel Orbán Viktor az állami média stúdiójában. Ám egyelőre rajta látszik legjobban, milyen a demokrácián túli állapot. Erőből akarja megoldani a helyzetet, csakhogy a vírussal szemben a…

Kína szakértőket és egészségügyi felszerelést küld Olaszországba

20.03.11 10:25

Kína szakértőket és egészségügyi felszerelést küldött Olaszországba szerdán, hogy segítséget nyújtson az új típusú koronavírus-járvány elleni küzdelemben – adta hírül a Cctv kínai hírcsatorna.

Seattle lehet az új Vuhan?

20.03.04 19:08

Akár 1500 ismeretlen fertőzött is lehet Washington államban, a járvány már legalább hat hete észrevétlenül terjed Amerikában.

Egyre kevesebb a koronavírusos megbetegedés Kínában

20.02.25 07:22

Tovább csökkent a napi új fertőzöttek száma Kínában, ahol az új típusú koronavírus-járvány már túlnyomó részt a közép-kínai Vuhanra korlátozódik.

A(z) "Vuhan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Mesterséges intelligencia dönthet az emberéletekről Kínában

Természetesen nem önállóan, a döntést minden esetben orvos bírálja felül. Mégis sok veszélyt hordozhat magában az a technológia, amelyet kínai orvosok fejlesztettek ki azzal a céllal, hogy „megkönnyítse” a kórházi ápolók…

Nagyvilág

Már 100 ezer fölött az amerikai fertőzöttek száma

Magyarországon is veszélyhelyzetet rendelt el a kormány a koronavírus-világjárvány miatt. A korábban ismeretlen kórokozó  a kínai Vuhan városából terjedt el világszerte. A tüdőgyulladással járó megbetegedés…

Nagyvilág

Bedőlhet az euró a koronavírus miatt?

Akár az európai projekt végét is jelentheti, ha az Európai Unió nem mutat nagyobb szolidaritást a tagállamai felé.

Tudomány

Koronavírus miatt bezárt múzeumból loptak el egy van Gogh-festményt

Elloptak egy Vincent Tavaszi kert-festményt egy, a koronavírus-járvány miatt bezárt hollandiai múzeumból.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló