Vörösiszap hírek

Közélet › Vörösiszap

Tizenhárom vádlott terhére fellebbez az ügyészség a vörösiszap-perben

19.08.14 17:37

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a vörösiszapperben az iratok áttanulmányozását követően arra a megállapításra jutott, hogy a másodfokú eljárásban bizonyítás felvétele szükséges – jelentette be az ügyészség.

Csak az év végén folytatódhat a vörösiszapper

19.05.07 07:12

A vörösiszapper másodfokú tárgyalásának legkorábbi lehetséges időpontja 2019 végén vagy 2020 első negyedévében várható.

Újabb iszapkatasztrófa fenyeget Brazíliában

19.03.24 08:20

A Vale SA brazil bányászati vállalat egyik zagytározójának több mint kétszáz halálos áldozattal járó január végi gátszakadását követően egy újabb hasonló katasztrófa fenyeget. Egy független szakértői vizsgálat ugyanis kimutatta, hogy a Sul Superior gát…

Vörösiszap-katasztrófa – „Mindennap Angyalkára gondolunk”

19.02.06 00:04

Felháborította a vörösiszap-perben hozott hozott minapi ítélet a kolontári tragédiában elhunyt Angyalka családját. Habár tíz ember bűnösségét állapította meg első fokon a Győri Törvényszék, a legsúlyosabb ítélet is csupán két és fél éves.

Vörösiszapper: tíz vádlottat bűnösnek mondott ki a Győri Törvényszék, letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Mal vezetőit

19.02.04 13:55

Tíz vádlottat bűnösnek mondott ki a Győri Törvényszék.  A vörösiszapper megismételt elsőfokú eljárásának ítélethirdetése a Győri Törvényszék tárgyalótermében 2019. február 4-én. A bíróság tíz ember, köztük az első- és…

Két és fél év börtönre ítélték a vörösiszap-perben a Mal Zrt egykori vezetőjét

19.02.04 13:43

Második nekifutásra hirdettek ítéletet hétfőn a vörösiszap-perben. Az első eljárásban mindenkit felmentettek, de az egészet meg kellett ismételni, most súlyosabb ítéletet született, a Mal Zrt vezetőjét két és fél év börtönre ítélték.

Börtönt kapott kábítószer birtoklásért két zalai férfi

19.02.04 13:39

Többszörös visszaesőként, kábítószer birtoklásáért tíz év fegyházbüntetésre ítélt nem jogerősen a Zalaegerszegi Törvényszék egy zalai férfit, társa egy év börtönt kapott.

A(z) "Vörösiszap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Furcsa pillanatához érkezett a gigantikus vörösiszapper

A fellebbviteli főügyészség bizonyítás felvételét indítványozza, és a bizonyítási eljárás lezárását követően terjeszti elő érdemi indítványait többek között a felmentett vádlottak bűnössége kérdésében.

Magyar település

Baleset történt az M1-es autópályán Győr térségében

Baleset történt az M1-es autópályán Győr térségében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 17., szo - 09:20 Két személyautó ütközött, félpályás útlezárás van érvényben.

Megye

Programok Szent István ünnepén Veszprém megyében

Megyénk számos településén műsorral köszöntik augusztus 20-át, államalapító Szent István ünnepét. A legtöbb városban egész napos program várja az ünneplőket.

Ország

Coutinho a Bayernnél

Az FC Barcelona és a Bayern München megegyezett egymással Philippe Coutinhóról.A brazil támadó középpályás egyéves kölcsönügylet keretében kerül a bajorokhoz, akiknek opciós joguk van a megvételére.A 27 esztendős játékos…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló