Vörösiszap hírek

Közélet › Vörösiszap

Folyamatos készenlétben a vegyvédelmi katonák

20.04.21 08:58

A zászlóalj utoljára vörösiszap-katasztrófánál hajtott végre hasonló feladatot, a lakott területeket elárasztó lúgos, maró anyagok ellen küzdöttek.

Vörösiszapper. Súlyos büntetéseket róttak ki a MAL vezetőire jogerősen

19.12.13 16:49

Hét vádlott esetében súlyosbította a Győri Ítélőtábla pénteken az első fokon eljáró Győri Törvényszék ítéletét a vörösiszapperben. Elhangzott: vádlottak nem tartották be a szabályokat, a kötelezettségeiket, amellyel jelentősen súlyosították a katasztrófa…

Súlyosbították a korábbi ítéletet a vörösiszapperben

19.12.13 10:44

Hét vádlott esetében súlyosította a Győri Ítélőtábla pénteken az első fokon eljáró Győri Törvényszék ítéletét a vörösiszapperben. A táblabíróság ítélete jogerős.

Vörösiszap-per: ez volt a vádlottak utolsó kijelentése

19.12.06 16:46

A vörösiszapper mind a tizenhárom vádlottja tagadta bűnösségét és felmenését kérte pénteken az utolsó szó jogán felszólalva a Győri Ítélőtáblán. A másodfokú eljárásban egy hét múlva, december 13-án hirdetnek ítéletet - írja az MTI.

Iszapömlés – Decemberben kezdődik a megismételt tárgyalás

19.11.18 18:25

December 5-én kezdődik a vörösiszapper megismételt másodfokú tárgyalása a Győri Ítélőtáblán - tájékoztatta a táblabíróság szóvivője hétfőn az MTI-t.

A(z) "Vörösiszap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

A BIM már a szakközépiskolában beköszön - kitartóan támogatja a jövő szakembereit a WHB

A West Hungária Bau Kft. mostani szponzorációja már a sokadik alkalom, amely által tovább korszerűsödik egy győri iskola szakképzése.

Megye

Védett területre építenének kálváriát a Badacsonyon

Tizenhét stációból álló kálváriát építenek a Badacsony keleti oldalát borító, fokozottan védett besorolású erdőbe, jelentős részben Natura2000-es területen tudta meg a balatontipp.hu. A portál szerint a munka részleteit az illetékes…

Magyar település

Frontális karambol Ajka és Kolontár között

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Kategória ajánló