Vörös kód hírek

Életmód › Vörös kód

Akár 37 fok is lehet szombaton

19.06.12 16:53

Az országos tiszti főorvos vasárnapig rendelte el a legmagasabb fokú hőségriasztást.

Mindenhol elég férőhely várja a hajléktalanokat

19.01.12 16:23

Az extrém hideg miatt bevezették a vörös kódot, amikor a bentlakásos szociális intézményeknek is ellátást kell biztosítaniuk hajléktalan embereknek.

Vörös kód lépett életbe két magyar régióban a hideg miatt

19.01.10 21:59

Vörös kód figyelmeztetést adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtök estétől a nagy hideg miatt. A tárca a kormany.hu-n közölte:...

Vörös figyelmeztetést adtak ki extrém hideg miatt két régióra

19.01.10 21:48

Vörös kód figyelmeztetést adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtök estétől a nagy hideg miatt.

Visszavonták a hőség miatt korábban kiadott vörös kódot

18.08.14 19:16

Visszavonták a hőség miatt korábban kiadott vörös kód figyelmeztetést – írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a kormány honlapján. Azt írták: Fülöp Attila szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár visszavonta a július…

Hőségben a legfontosabb, hogy nagyon sok folyadékot igyunk

18.08.01 11:34

A tartósan nagy meleg miatt vörös kódot rendelt el vasárnap déltől az ország egész területére az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Napokig marad a forróság

18.07.30 14:22

Bár a vörös kód már életbe lépett, a fővárosi vízművek csak holnaptól kezdi el a vízosztást a forgalmasabb budapesti csomópontokban.

Életbe lépett a vörös kód riasztás

18.07.30 09:37

Tikkasztó hőség volt országszerte. Külön figyelnek ilyenkor a hajléktalanokra, hiszen nagy veszélyben vannak ők is a forróság miatt.

A(z) "Vörös kód" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Megdőlt a fővárosi melegrekord, holnap akár 37 fok is lehet

Az egész ország izzadt ma a kánikulában, a fővárosban rekordmeleget mértek. Tegnap óta él a legmagasabb fokú hőségriasztás, a szociális ügyekért felelős államtitkár pedig vörös kód figyelmeztetést adott ki, ilyen esetben a szociális…

Életmód

Hőség érkezik Nyugat-Európába, több mint 40 fok is lehet

A héten 40 fok fölé is emelkedik a hőmérséklet.

Közélet

Öt év után már intézkedik is az Emmi, hogy megszüntessék a kamugyanús aposztróf doktorságot

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy egy gyulai székhelyű egyesület, és annak vezetője, Husvéth György előállt a 'Dr címmel, vagyis az aposztróf doktorsággal, amely nem azonos a rendes doktorátussal. Az ügy csak most jutott el odáig,…

Közélet

Fahusánggal és jégkaparóval verte agyon élettársát egy hajléktalan a Marina-partnál

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy hajléktalan férfi ellen, aki 2017. december 11-én agyonverte élettársát - olvasható az ügyészség honlapján.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló