Vörös kód hírek

Életmód › Vörös kód

Kegyetlen idő jön - kiadták a vörös figyelmeztetést

19.08.11 18:42

Az északi, északnyugati tájak kivételével nagy területen 25 fok fölött, a nagyvárosokban és délkeleten 27 fok közelében alakul a napi középhőmérséklet.

Brutális hőség Olaszországban! Ennyit mértek a fővárosban

19.06.13 20:11

Negyven Celsius-fok feletti hőséget is érzékeltek Rómában pénteken az egész Olaszországot elárasztó kánikulában, az olasz hatóságok egyelőre nem rendeltek el hőségriasztást.

Vasárnap éjfélig tart a hőségriasztás

19.06.12 16:53

Szerdán életbe lépett az országos tiszti főorvos által elrendelt hőségriasztás. A legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés csütörtök 0 órától vasárnap éjfélig lesz érvényben.

Mindenhol elég férőhely várja a hajléktalanokat

19.01.12 16:23

Az extrém hideg miatt bevezették a vörös kódot, amikor a bentlakásos szociális intézményeknek is ellátást kell biztosítaniuk hajléktalan embereknek.

Vörös kód lépett életbe két magyar régióban a hideg miatt

19.01.10 21:59

Vörös kód figyelmeztetést adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtök estétől a nagy hideg miatt. A tárca a kormany.hu-n közölte:...

Vörös figyelmeztetést adtak ki extrém hideg miatt két régióra

19.01.10 21:48

Vörös kód figyelmeztetést adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtök estétől a nagy hideg miatt.

A(z) "Vörös kód" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Vörös kód Magyarországnak: riasztás a hőség miatt

Nagy területen 25 fok fölött, a nagyvárosokban és délkeleten 27 fok közelében alakul a napi középhőmérséklet. Hétfőn lesz a legmelegebb, aznap északon a napi középhőmérséklet 25 fok felett, az ország nagy részén 27 fok felett,…

Életmód

Összeadtak két békát, hogy essen az eső – azóta úgy ömlik, hogy el kellett válniuk

Az elmúlt hónapokban pusztító hőség tombolt Indiában, aminek következtében több

Közélet

A gyermek a jövő közösségeinek az alapja

A gyermek a jövő közösségeinek alapja, a magyar jövőt azok a gyerekek és az ő gyermekeik fogják alakítani akiket ma vállalnak a szüleik - mondta az MTI-nek az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős…

Közélet

Nekifutásból, egyetlen ütéssel zúzták be egy hajléktalan koponyáját Sopronban

Egy 28 éves férfi tette, élettársa rángatta el az áldozatától. A megtámadott hajléktalan koponyájából kitört egy csontdarab.

 

Kategória ajánló