Vonat hírek

Gazdaság › Vonat

A péntek reggel sem ment hiba nélkül a MÁV-nál

21.01.29 14:23

Váltóhiba miatti késések és műszaki hiba miatt kimaradó vonatok. A Mávinform több bejegyzést is közzétett péntek reggel a Facebook-oldalán arról, hogy különféle okok miatt egyes vonatokat nem indítottak útjára, más vonatok esetén pedig késés alakult…

Műszaki hiba miatt akadozik a vonatforgalom

21.01.28 19:13

A Nyugati pályaudvaron meghibásodott váltó miatt kimaradnak, illetve késnek a szerelvények a váci, a veresegyházi és az esztergomi vonalon csütörtökön este. Frissítés: kijavították a hibát.

Hármas karambol történt a Kállói úton, a felek nem tudtak megegyezni

21.01.28 19:07

Hármas karambol történt a Kállói úton, az egyik autós a vasúti átjáró előtt fékezett, a mögötte érkező még meg tudott állni, azonban a harmadik sofőr ezt már későn vette észre, és beléjük rohant.

Vonattal ütközött egy autó Vassurányban

21.01.28 12:13

Személyvonattal ütközött egy autó csütörtök délelőtt a Vas megyei Vassurányban, egy vasúti átjáróban - tájékoztatta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-t.

Február 1- jétől az InterCity vonatokhoz igazodik a helyi járatok menetrendje Nagykanizsán

21.01.27 16:58

Az új menetrend szerint Nagykanizsa nagyobb városrészeiből közvetlen eljutást biztosító helyi járat indul a vasútállomásra, amely lehetővé teszi az InterCity vonatok átszállások és várakozások nélküli elérését.

Közel 700 gyereket mentett meg a biztos haláltól, most képeskönyv állít emléket neki

21.01.27 16:13

A második világháború után Nicholas Winton sokáig senkinek nem beszélt arról, hogy Prágában több száz, javarészt zsidó gyereket rakott vonatra Anglia felé, és ezzel a biztos haláltól mentette meg őket. A cseh származású, de Amerikában élő Petr Sís most…

Gázolás miatt késnek a vonatok Esztergomban

21.01.27 08:33

A MÁV reggeli közleménye szerint akár egy órás késésre is lehet számítani az esztergomi vonalon, és vonatkimaradások is lehetnek.

A(z) "Vonat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Elszigetelték a várdaiakat a Fonyód-Kaposvár vonal új menetrendjével

Várda a vasúti menetrend szerint 14 kilométer Kaposvártól, a vonat 14-15 perc alatt ér a somogyi megyeszékhely agglomerációjának félezres falujába, a teljes árú menetjegy 310 forint. Naponta többször mégis 33 kilométeres utat ír a…

Top magyar cég

A MÁV applikációjában is megválthatók a helyi buszbérletek Várpalotán

A MÁV új applikációjában is megvásárolhatók lesznek a helyi buszbérletek Várpalotán március 1-jétől.

Közélet

Szivárog a gáz Újpesten

A gázelzáró meghibásodása miatt szivárog a gáz a IV. kerületi Tavasz utca és az Istvántelki út sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók mérései kimutatták a koncentrációt, ezért a társhatóságok százötven méteres körzetben lezárták a…

Közélet

Továbbra is közlekednek a Volánbusz járatai Hódmezővásárhelyen

A Volánbusz a hatályos közszolgáltatási szerződésének megfelelően március 1-jétől is változatlan menetrend szerint indítja helyi autóbuszjáratait Hódmezővásárhelyen – tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.

 

Kategória ajánló