Vona Gábor hírek

Politikus › Vona Gábor

Felháborító múltja kísérti a Jobbikot

18.11.29 11:46

A nyilvánosságra került hangfelvétel arra utal, hogy a Jobbik visszatért arra az útra, amelyen elindult és amelyen botrányok kísérték a pártot.

Vona Gábor a zuhany alatt találta ki a Magyar Gárdát

18.11.19 17:55

Házasság, megcsalás, válás, család, Magyar Gárda, Simicska, zsidó, náci, Toroczkai, Orbán és Jobbik - ezek a kulcsszavai Vona-Szabó Krisztina könyvének, amely a férjével közös elmúlt húsz évükről szól és amelyből néhány részletet kiemeltünk. Bár ahogy a…

Egymás állításait cáfolja a Jobbik és Volner János

18.11.10 19:54

A Volner-levelet nyilvánosságra hozó Gulyás Balázs lapunkkal pénteken azt közölte, soha nem volt Vona Gábor főtanácsadója vagy „sima” tanácsadója.

Vona is aláírta Hadházy kezdeményezését

18.11.06 12:50

Facebook-oldalán jelentette be Vona Gábor, hogy aláírta Hadházy Ákos kezdeményezését, és arra kér mindenkit: hozzá hasonlóan támogassák, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez.

A(z) "Vona Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Vona Gábor: Nekünk is vannak anyagaink fideszes és KDNP-s politikusokról

A Jobbik volt elnöke Pörzse Sándorral beszélgetett a legújabb videójában, melyből kiderült többek között, hogy ő is kapott anyagokat fideszes, illetve KDNP-s politikusokról, de ő nem akart magánügyből kampánytémát csinálni.

Politikus

Négy parlamenti képviselői hely üresedhet meg

Dunaújvárosban időközi választást kell tartani, a DK és a Jobbik új parlamenti képviselőt jelöl, Farkas Flóriánnak pedig döntenie kell.

Politikus

Budapest mellett a legnépesebb városok felét megnyerte az ellenzék

A 2014-es önkormányzati választások során a 100 legnépesebb magyar város közül mindössze 20-ban tudott polgármestert adni az ellenzék, a kormányzó Fidesz pedig tarolt. Ehhez képest idén óriásit lépett előre az ellenzék, a 444…

Ismert személy

Új budapesti napilap indul, Pesti Hírlap lehet a neve

Már toborozzák az újságírókat, szerkesztőket. A főszerkesztő Kerényi György lesz. A lap tulajdonosa a Prágában élő, több saját tévécsatornával is rendelkező médiavállalkozó, Milkovics Pál, aki korábban szerette volna megvásárolni a…

 

Kategória ajánló