Vona Gábor hírek

Politikus › Vona Gábor

Keményen egymásnak feszült Rónai és Vona a Nap hírében

20.01.03 09:21

Rónai Sándor EP képviselő Facebook-oldalán üzent Vona Gábornak. A volt pártelnök válaszában vitára hívta a DK-s politikust, amelyet az el is fogadott. A felek az ATV Nap Híre műsorában ültek le egymással vitázni.

Vona: erkölcstelen, rossz és veszélyes Gyurcsány javaslata

20.01.02 14:44

"Jó, akkor kezdődjön a vita. Gyurcsány Ferenc ugyanis bedobta a követ az állóvízbe" - írja Facebook-oldalán Vona Gábor annak kapcsán, hogy Gyurcsány leírta az ellenzék 2022-es győzelmi receptjét.

Vona Gábor elárulta, mik a tervei 2022-re

19.12.18 14:12

Vona Gábor a Második Reformkor Alapítvány elnökeként egy új kezdeményezéssel állt elő: az államfő, a legfőbb ügyész és a médiahatóság elnökének közvetlen választását szorgalmazza. Többek között erről beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Vona kilépett a Jobbikból

19.10.29 15:04

A Jobbik korábbi elnöke a Népszavának adott interjújában azzal indokolta döntését, hogy  "a közélet más dimenziójában szeretne részt venni". Vona Gábor a 2018-as választásokat követően lemondott tisztségéről, azóta pedig vlogger karrierbe kezdett.

Vona Gábor: Jó pár tégla kidőlt a NER-ből

19.10.17 17:38

A Jobbik volt elnöke szerint a vasárnapi választásnak 5 tanulsága van, amiket legújabb videójában fejtett ki.

Vona Gábor: Nekünk is vannak anyagaink fideszes és KDNP-s politikusokról

19.10.11 08:28

A Jobbik volt elnöke Pörzse Sándorral beszélgetett a legújabb videójában, melyből kiderült többek között, hogy ő is kapott anyagokat fideszes, illetve KDNP-s politikusokról, de ő nem akart magánügyből kampánytémát csinálni.

A(z) "Vona Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Vona Gábor aggódik a Jobbik botrányai miatt, de nem tér vissza „rendet tenni”

A hatodik törvényjavaslatánál jár a Második Reformkor Alapítvány – erről Vona Gábor, az alapítvány elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A javaslat az álhírek megfékezéséről szól; Vona Gábor javaslata szerint az egyes…

Politikus

Fidesz: A baloldali pártok ismét bizonyították, ha baj van, rájuk nem lehet számítani

Az ellenzéki pártok viszont nem támogatták a védekezést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, helyette diktatúrával riogattak.

Politikus

Amíg Gyurcsányt nem tudják politikailag talonba tenni

Amíg Gyurcsányt nem tudják politikailag talonba tenni, addig komoly változások nem lesznek az ellenzéki oldalon

 

Kategória ajánló