Volodimir Zelenszkij hírek

Politikus › Volodimir Zelenszkij

Porosenko nyilvánosan fog vitázni a választások első fordulóját nyerő humoristával

19.04.03 21:20

Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán elnök elfogadta ellenfele, Volodimir Zelenszkij feltételét, hogy a kettejük közötti második elnökválasztási fordulót megelőző vita ne tévéstúdióban, hanem stadionban legyen.

Porosenkoban csalódtak, Zelenszkijben nem bíznak az ukrán politikusok

19.04.03 21:14

Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán elnök elfogadta ellenfele, Volodimir Zelenszkij feltételét, hogy a kettejük közötti második elnökválasztási fordulót megelőző vita ne tévéstúdióban, hanem stadionban legyen. A kieső jelöltek a kisebbik rossz elve…

Zelenszkij erős csapatot épít, ha megnyeri a választást

19.04.03 08:53

„Zelenszkij nem állítja, hogy minden kérdésben szakértő, hanem azt mondja, hogy egy mindennél erősebb csapatot szed össze, és hallgatni fog a tanácsaira" – fejtette ki az elnökjelölt tanácsadója.

Zelenszkij megviccelte Porosenkót

19.04.01 20:35

A vasárnapi elnökválasztáson Volodimir Zelenszkij színész-humorista majdnem kétszer annyi voksot szerzett, mint az ukrán politikum két legismertebb arca, Petro Porosenko és Julija Timosenko együtt.

Karnyújtásra az elnökségtől az üstökösként élre tört ukrán parodista

19.04.01 13:56

Megnyerte az ukrán elnökválasztások első fordulóját, Volodimir Zelenszkij, Ukrajna kedvenc sorozatszínésze. Mit tehet majd elnökként, hogy országát kimozdítsa a jelenlegi kátyúból, hogyan lendíthetné fel a gazdaságot?

Ukrán elnökválasztás: toronymagasan vezet a humoristából lett politikus

19.03.31 21:08

A voksok negyven százalékának összeszámlálása alapján Volodimir Zelenszkij humorista közel kétszer annyi szavazatot szerzett az ukrajnai elnökválasztás első fordulójában, mint Petro Porosenko hivatalban lévő államfő - közölte hétfőn az UNIAN…

Zelenszkij vezet az ukrán elnökválasztáson

19.03.31 19:38

Az exit poll-felmérések eredménye szerint Volodmir Zelenszkij humorista és Petro Porosenko jelenlegi államfő jutnak be az ukrajnai elnökválasztás második fordulójába. Timosenko pártja máris jelezte, hogy nem ismeri el az eredményt.

A humorista nyerte meg az ukrán elnökválasztás első fordulóját

19.03.31 08:35

Az előzetes várakozásoknak megfelelően Volodimir Zelenszkij nyerheti az ukrán elnökválasztás első fordulóját. A BBC-re hivatkozva a 24.hu azt írja az exit pollok alapján, hogy a politikai múlttal nem rendelkező humorista a szavazatok 30,4…

Meglepő eredmények születhetnek az ukrán elnökválasztáson

19.03.30 08:20

Elnökválasztásokra készül Ukrajna. Az országban vasárnap tartják a voksolás első fordulóját, ahol elemzők szerint meglepő eredmények születhetnek. A második fordulóba az első két helyezett jut: a legfrissebb felmérések szerint erre egy…

A(z) "Volodimir Zelenszkij" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés