Volodimir Zelenszkij hírek

Politikus › Volodimir Zelenszkij

Zelenszkij: Az új kárpátaljai kormányzót nem tudják megvenni és megfélemlíteni a csempészek

20.06.04 16:14

Olekszij Petrov személyében azért került az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) tisztje Kárpátalja kormányzói tisztségébe, mert a régió vezetőit rendszerint „megveszik és megfélemlítik”, de őt messzire elkerülik a csempészek.

Új vezetőt kapott a Técsői Járási Állami Adminisztráció

20.05.28 16:50

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök május 28-án új vezetőt nevezett ki a Técsői Járási Állami Adminisztráció élére.

Trump nekimegy a közösségi médiának

20.05.28 10:43

Donald Trump amerikai elnök helyi idő szerint csütörtökön aláírta a közösségi platformokra vonatkozó szabályok felülvizsgálatáról szóló elnöki rendeletet a Fehér Ház Ovális Irodájában.

Zelenszkij kész találkozni Orbán Viktorral és rendezni a két ország közti vitás kérdéseket

20.05.23 08:48

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közölte szerdán, hogy kész találkozni Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, és szeretne egy memorandumot aláírni vele a két ország közti vitás kérdések rendezéséről. Ezt az államfő azon a sajtótájékoztatón jelentette ki…

Élőben nehezebb: öt pontban Zelenszkij első évéről

20.05.22 19:40

Egy évvel azután, hogy Volodimir Zelenszkij átvette a stafétát Petro Porosenkótól, Ukrajna három fronton is óriási kihívásokkal áll szemben. A politikában tapasztalatlan új elnök sokat hibázott, de az ukránok többsége kitart mellette.

Egy éve Ukrajna elnöke Volodimir Zelenszkij (videó)

20.05.22 11:03

A fiatal politikus akkor 73 %-al győzte le a regnáló nacionalista Petro Porosenkot, azzal az ígérettel, hogy nyelvi szabadságjogokat biztosít, valamint minél hamarabb befejezi a kelet-ukrajnai konfliktust.

Kész tárgyalni Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Orbánnal a vitás kérdésekről

20.05.20 20:34

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán közölte , hogy kész találkozni Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, illetve szeretne egy memorandumot aláírni vele a két ország közti vitás kérdések rendezéséről.

Szertefoszlott remények: Zelenszkij egy éve

20.05.20 16:26

Alig egy évvel Volodimir Zelenszkij beiktatása után az ukrán elnököt övező remény nagyjából szertefoszlott. A kezdeti reformeredmények után az utóbbi hónapokban ismét erősödött az oligarchák befolyása és gyengült a befektetői bizalom. A globális…

A(z) "Volodimir Zelenszkij" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Ukrajna magyarok elleni jogfosztása, listázása minden normán túlmegy

Elnöki rendeletben tiltja be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, hogy kettős

Ország

Ukrajna magyarok elleni jogfosztása, listázása minden normán túlmegy

Elnöki rendeletben tiltja be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, hogy kettős

Nagyvilág

Durva diszkrimináció Ukrajnában a magyar kisebbség ellen

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rendelete értelmében, a jövőben sem állami, sem önkormányzati hivatalt nem tölthetnek be a magyar állampolgársággal is rendelkező kárpátaljai magyarok – ahogy pártok tagjai és…

Nagyvilág

Bolsonaro: “elég volt a koronavírus-járvány miatti nyafogásból”

Miközben Brazíliában újabb negatív rekordokat döntött meg a koronavírus-járvány áldozatainak száma, Jair Bolsonaro elnök csütörtökön arról beszélt, hogy a lezárások és korlátozások semmit sem oldanak meg.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló