Volodimir Zelenszkij hírek

Politikus › Volodimir Zelenszkij

Koronavírus-fertőzés miatt került kórházba az ukrán first lady

20.06.16 11:49

Kórházba vitték Volodimir Zelenszkij ukrán elnök feleségét, akiről a múlt héten derült ki, hogy koronavírussal fertőződött meg – közölte kedden az ukrán elnök hivatala.

Világvége hangulat volt Ukrajnában a koronavírus-járvány miatt

20.06.11 18:05

Volodimir Zelenszkij egy interjú során beszélt arról, hogy szándékosan szeretett volna megfertőződni a COVID 19-cel. Az ukrán elnök így akarta volna megmutatni népének, hogy a vírus nem is olyan veszélyes, mint ahogy azt sokan gondolják.

Beregszász polgármestere nyílt levelet intézett Ukrajna elnökéhez

20.06.11 14:46

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán közölte nyílt levelét, melyet Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek intézett. "Tisztelt Volodimir Olekszandrovics! Beregszász polgárait...

Újabb közlekedési lámpa kihelyezésére kerülhet sor Beregszászban

20.06.10 16:10

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy megtartotta hagyományos technikai értekezletét a Városi Tanács. Ennek keretében elhangzott, hogy kötélpark kialakítását tervezik...

Ukrajnában megalakult a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács

20.06.05 11:43

A vezető felsőoktatási intézmények vezetőivel június 2-án megtartott találkozót követően Volodimir Zelenszkij elnök aláírta a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács létrehozásáról szóló rendeletet.

Zelenszkij: Az új kárpátaljai kormányzót nem tudják megvenni és megfélemlíteni a csempészek

20.06.04 16:14

Olekszij Petrov személyében azért került az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) tisztje Kárpátalja kormányzói tisztségébe, mert a régió vezetőit rendszerint „megveszik és megfélemlítik”, de őt messzire elkerülik a csempészek.

Új vezetőt kapott a Técsői Járási Állami Adminisztráció

20.05.28 16:50

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök május 28-án új vezetőt nevezett ki a Técsői Járási Állami Adminisztráció élére.

Trump nekimegy a közösségi médiának

20.05.28 10:43

Donald Trump amerikai elnök helyi idő szerint csütörtökön aláírta a közösségi platformokra vonatkozó szabályok felülvizsgálatáról szóló elnöki rendeletet a Fehér Ház Ovális Irodájában.

A(z) "Volodimir Zelenszkij" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Ukrajnában megjelenik a "bíróság a mobiltelefonban"

Volodimir Zelenszkij elnök az Ukrajna 30 fórumon elmondta, hogy a hatóságok számára kihívást jelent a visszaélések kiküszöbölése és a bírák átláthatóságának biztosítása. Az informatikai megoldás hatékony lépés…

Ország

A szlovák kormányfő bocsánatot kért, miután azzal viccelt, hogy Kárpátalját ígérte az oroszoknak a vakcinákért cserébe

A vicc után azt mondta, természetesen semmit nem ígért, csak igyekezett megszerezni a Szputnyik V-t. Kijev bocsánatkérésre szólította fel, aminek Igor Matovič eleget is tett.

Nagyvilág

Kárpátalján 10 évet „fiatalodott” a koronavírus

Vaszil Szkrip, a Kárpátaljai Tüdőbetegségek Központjának igazgatója az Ukrinformnak adott interjújában elmondta, hogy a koronavírus nem kevesebb, mint 10 évet fiatalodott. Ma sokkal fiatalabb emberek vannak intenzív…

Nagyvilág

Izer Norbert: az állam mindenkinek ingyenesen biztosítja az oltást

A taj-szám esetleges érvénytelenítése nem játszik szerepet abban, hogy az érintett kaphat-e koronavírus elleni védőoltást.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló