Volodimir Zelenszkij hírek

Politikus › Volodimir Zelenszkij

Kijevbe várják Orbán Viktort

Tegnap 22:07

Kijev és Budapest részéről is megerősítették, amint enyhül a koronavírus miatti helyzet, sor kerülhet Volodimir Zelenszkij ukrán államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök találkozójára

További segítséget kért Zelenszkij Kínától

20.03.25 13:44

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök március 24-én tartott megbeszélést Kína újonnan kinevezett ukrajnai nagykövetével. Az elnök arra kérte a kínai kormányt, hogy nyújtson további segítséget országunknak a Covid-19 leküzdésére.

Hatályba lépett szerdától a teljes általános középfokú oktatásról szóló törvény

20.03.18 11:17

Hatályba lépett szerdától a Legfelső Tanács január 16-i ülésén elfogadott és Volodimir Zelenszkij elnök által március 13-án aláírt teljes általános középfokú oktatásról szóló törvény, miután annak teljes szövegét közö...

Rendkívüli állapot országos bevezetéséről döntenek kedden Kijevben – sajtóértesülés szerint

20.03.16 16:55

Összehívta a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) rendkívüli ülését valamennyi megye kormányzójának részvételével keddre Volodimir Zelenszkij elnök, az értekezlet napirendjén az országos rendkívüli állapot bevezetése lesz.

Zelenszkij aláírta a Budapest által is kifogásolt középfokú oktatásról szóló törvényt

20.03.13 20:06

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta pénteken a középfokú oktatásról szóló, Budapest és a kárpátaljai magyar kisebbségi szervezetek által is kifogásolt törvényt - derült ki az államfői hivatal honlapján megjelent közleményből.

Zelenszkij ultimátumot adott Oroszországnak

20.03.07 16:34

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ultimátumot adott Moszkvának, és felszólította, hogy egy éven belül kössön megállapodást a kelet-ukrajnai konfliktus lezárásáról - írta a politikussal interjút közlő The Guardian című brit napilap szombaton.

Feloszlatták az ukrán kormányt

20.03.04 18:01

Zelenszkij elnök szerint ez volt az eddigi legjobb kormánya, de ez inkább a korábbi kormányok szégyene, semmint ennek a dicsérete.

A(z) "Volodimir Zelenszkij" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kijevbe várják Orbán Viktort

Kijev és Budapest részéről is megerősítették, amint enyhül a koronavírus miatti helyzet, sor kerülhet Volodimir Zelenszkij ukrán államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök találkozójára

Ország

Egy különleges múzeum a macskák szerelmeseinek

A macskák szerelmeseinek kedvéért új hely nyílt Krakkóban: a Macskamúzeumot egy macskaszerető ukrán pár, Nataliya Koshivaya és férje hozta létre.

Politikus

Az ukránok támogatják Porosenko mentelmi jogának a megvonását

A legtöbb ukrán támogatja a parlamenti mentelmi jog megvonását Petro Porosenkótól, Ukrajna ötödik elnökétől. Ezt bizonyítja a kijevi Nemzetközi Szociológiai Intézet által november 27-én, szerdán nyílvánosságra hozott…

Politikus

Már Putyin elnöki hivatalában is van koronafertőzött

Egy vagy két munkatárs is elkaphatta a fertőzést.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló