Volodimir Zelenszkij hírek

Politikus › Volodimir Zelenszkij

Nem bírta a nyomást, lemondott az ukrán jegybankelnök

20.07.02 13:11

Benyújtotta lemondását Jakov Szmolij, az ukrán jegybank elnöke, Volodimir Zelenszkij államfő a jegybankelnök távozásáról szóló előterjesztést csütörtökön már be is nyújtotta a parlamentnek.

Felmérés: Ukrajna lakosságának fele nem ért egyet az elnök tevékenységével

20.06.30 15:46

A megkérdezettek közel fele nem támogatja az elnök tevékenységét. Az elmúlt év tükrében most először fordul elő, hogy növekedett azoknak az aránya, akik nem támogatják Ukrajna elnökének, Volodimir Zelenszkijnek a...

Sürgősen az árvízkatasztrófa sújtotta Ivano-Frankivszk megyébe utazott Zelenszkij

20.06.26 10:46

Sürgős munkalátogatásra a pusztító árvízzel sújtott Ivano-Frankivszk megyébe utazott csütörtökön Volodimir Zelenszkij államfő – adta hírül honlapján az Elnöki Hivatal.

Zelenszkij: július 1-től több repülőjárat is beindul Ukrajna és Törökország között

20.06.24 15:18

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Recep Tayyip Erdoğan török államfővel tárgyalt a két ország közötti repülőjáratokat illetően, s bejelentette, hogy július 1-től némileg visszaállítják a légiforgalmat Törökország és Ukrajna között.

Zelenszkij keresztnevet kapott egy roma csecsemő Kárpátalján

20.06.19 09:40

Az Igazságügyi Minisztérium közzétette a legnépszerűbb és a legszokatlanabb gyermekneveket. Kárpátalján egy családban Zelenszkij keresztnevet adtak egy kisfiúnak. Erről az Igazságügyi Minisztérium Délnyugati...

Koronavírus-fertőzés miatt került kórházba az ukrán first lady

20.06.16 11:49

Kórházba vitték Volodimir Zelenszkij ukrán elnök feleségét, akiről a múlt héten derült ki, hogy koronavírussal fertőződött meg – közölte kedden az ukrán elnök hivatala.

Világvége hangulat volt Ukrajnában a koronavírus-járvány miatt

20.06.11 18:05

Volodimir Zelenszkij egy interjú során beszélt arról, hogy szándékosan szeretett volna megfertőződni a COVID 19-cel. Az ukrán elnök így akarta volna megmutatni népének, hogy a vírus nem is olyan veszélyes, mint ahogy azt sokan gondolják.

Beregszász polgármestere nyílt levelet intézett Ukrajna elnökéhez

20.06.11 14:46

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán közölte nyílt levelét, melyet Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek intézett. "Tisztelt Volodimir Olekszandrovics! Beregszász polgárait...

Újabb közlekedési lámpa kihelyezésére kerülhet sor Beregszászban

20.06.10 16:10

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy megtartotta hagyományos technikai értekezletét a Városi Tanács. Ennek keretében elhangzott, hogy kötélpark kialakítását tervezik...

A(z) "Volodimir Zelenszkij" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nem bírta a nyomást, lemondott az ukrán jegybankelnök

Benyújtotta lemondását Jakov Szmolij, az ukrán jegybank elnöke, Volodimir Zelenszkij államfő a jegybankelnök távozásáról szóló előterjesztést csütörtökön már be is nyújtotta a parlamentnek.

Ország

Lengyelországban a helyiek felgyújtották az ukrán munkásszállót

Lengyelországban, Pogorzyce városban, július 4-én két helyi személy felgyújtott egy ukrán munkásszállót. Szerencsére az estben senki nem sérült meg.

Politikus

Újabb felvételeket tett közzé Derkacs ukrán képviselő Biden és Porosenko beszélgetéseiről

Újabb hangfelvételeket hozott nyilvánosságra Andrij Derkacs Moszkva-barát ukrán parlamenti képviselő

Nagyvilág

Döbbenet: gránátvetővel támadtak meg egy munkácsi fürdőkomplexumot, hajszálon múlt a tragédia

Gránátvetővel lőttek rá többször is a kárpátaljai Munkácson található Aquacity wellness központ épületére.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló