Völner Pál hírek

Politikus › Völner Pál

Völner Pál: Nem engedünk a zsarolásnak

20.01.18 13:27

A „biz­niszügyvédek” politikai terméket gyártottak a kártérítésekből, és embertelen diktatúrának állítják be hazánkat. Interjú.

15 éve nem látott béremelést kaptak az ügyészek és a bírák

20.01.03 13:49

Hatodik éve növekednek dinamikusan a bérek, az éves növekedés 10 százalék körül van, és ez a folyamat utolérte az igazságügyi ágazatot is – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára.

Háromezer bíró és kétezer ügyész bére emelkedett januártól

20.01.03 12:13

Háromezer bíró és kétezer ügyész bére emelkedett januártól, a bírák átlagosan 32, míg az ügyészek 21 százalékos illetményemelésben részesültek – mondta pénteki sajtótájékoztatóján az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. Völner Pál…

Napirend előtt kommunistázott Vadai Ágnes

19.12.09 10:40

A Dk-s képviselő szerint sztálinista hangvételű az a búcsúlevél, amelyet az Obh éléről a közelmúltban alkotmánybíróvá választott Handó Tünde kapott.

Völner: A baloldal a nemzeti érdekkel megy szembe

19.12.04 07:40

Van annak egy diszkrét bája, amikor a Dk padsoraiból kommunistáznak és a korábbi rendszert értékelik – jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium államtitkára az Országgyűlésben.

Dömötör: Nem látjuk az ellenzék akcióit a Gothár-ügyben

19.11.25 13:37

Az államtitkár emlékeztetett, Vadai Ágnes a Dk országgyűlési képviselője korábban tiltakozás jeléül monoklit festett magának, Kunhalmi Ágnes pedig beragasztott szájjal tiltakozott a nőket ért erőszak ellen, Szabó Tímea pedig mécsest gyújtott az áldozatok…

A(z) "Völner Pál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A győri gyerekgyilkosság is a konzultáció kérdései között

Völner Pál idézte fel a tavalyi esetet a kormány Facebook-oldalán.

Közélet

Átadták a rendőrök a Lőkösháza térségében elfogott határsértőt a román hatóságnak

Átadták a rendőrök a Lőkösháza térségében elfogott határsértőt a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 28., p - 11:31 A külföldi illegálisan lépte át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

Közélet

Varga Judit: A kormány az áldozatok mellett áll

A kormány az áldozatok mellett áll - jelentette ki az igazságügyi miniszter a tárca családjogi civil munkacsoportjának csütörtöki budapesti ülésén.

Politikus

L.. Simon szerint Wass Albert nem írt antiszemita publicisztikákat

Az ATV egyenes beszéd című műsorának vendége volt L. Simon László irodalmár, a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának elnöke, korábban kultúráért felelős államtitkár.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló