Völner Pál hírek

Politikus › Völner Pál

Bíróság elé viszik Völner Pált és a Magyar Hírlapot is

20.09.14 15:23

A Helsinki bizottság Facebook-posztja szerint Völner Pál a Magyar Hírlapnak beszélt a 14 évvel ezelőtti eseményekről, azonban szerintük az állítások nem voltak igazak.

Míg mások gürcölnek Völner Pál még a Parlamentbe sem ment be

20.08.04 12:37

A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Esztergom Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.

Völner: Alaptalanok az álcivil szervezetek támadásai

20.06.25 14:47

A kormány a járványhelyzet alatt sem feledkezett meg az áldozatsegítés témájáról, az ezt a cél szolgáló jogszabályok már az Országgyűlés asztalán vannak – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára

A büntetés-végrehajtási intézetek felkészültek a járványra

20.05.08 06:37

A büntetés-végrehajtási intézetek felkészültek a járványhelyzetre, valamennyi intézményt fertőtlenítették — nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára. Völner Pált azzal kapcsolatban kérdezték, hogy a Magyar Helsinki Bizottság április…

„Csak lehúzható ügyfeleket lát a Tasz betegek helyett”

20.04.23 07:13

Rákapcsoltak a Soros-szervezetek, közülük több is támadja a járványügyi intézkedéseket - Völner Pál keményen elítélte a politikai akciókat.

Új szövetségesre talált az ellenzék?

20.04.22 09:46

Völner Pál szerint felháborító az ellenzéki politikusok Országgyűlésben tanúsított magatartása.

Jut mindenkinek: a 12 tonna tészta se kottyan meg a Gyermelyinek

20.04.06 19:49

Dr. Nagy István, agrárminiszter és dr. Völner Pál országgyűlési képviselő ellátogatott a Gyermelyi Zrt. malmaiban, ahol megtekintették az ott folyó munkákat.

Rabokat engedne szabadon a Helsinki Bizottság

20.03.26 06:55

A szabálysértési és büntetőjogi elzárás végrehajtásának felfüggesztését javasolja a Magyar Helsinki Bizottság a koronavírus-járványra hivatkozva.

A(z) "Völner Pál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Völner Pál hazudott

A Magyar Helsinki Bizottság jóhírneve megsértése miatt személyiségi jogi pert indít Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára és a Magyar Hírlap ellen. A Magyar Helsinki Bizottságot a polgárok gyülekezési szabadsága…

Közélet

Koszovói veteránoknál razziázott az EULEX

Az egykori Koszovói Felszabadítási Hadsereg (UCK) veteránjainak szövetségénél tartott razziát pénteken Pristinában az Európai Unió koszovói igazságügyi és rendőri missziója (EULEX), a rendőrök elfogták Hysni Gucatit,…

Politikus

Nyert a Fidesz, de nagyot erősödött az ellenzék Mohácson

Újra fideszes polgármestere lett a településnek, ami annak tükrében nem nagy meglepetés, hogy Mohács a kormánypárt egyik legerősebb városának számít. A konkrét eredmény annál inkább érdekesebb.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló