Völner Pál hírek

Politikus › Völner Pál

Völner Pál: megszűnik a börtönbiznisz

20.11.26 18:22

Megszűnik a börtönbiznisz; a börtönviszonyok miatt az elítélteknek járó kártalanításokból előbb az áldozatok kárigényét elégítik ki.

Az IM benyújtotta a börtönbiznisz megszüntetéséhez szükséges törvénymódosítást

20.11.25 16:49

Völner Pál hangsúlyozta: a kormány célja, hogy megállítsa „a többmilliárdos iparággá változott börtönbizniszt” az eddigi szabályozás reformjával, emellett a bűncselekmények áldozatainak segítését, igényeik érvényesítését helyezi a középpontba.

Völner: a kormány visszaszorítaná a kampányfinanszírozást érintő visszaéléseket

20.11.18 14:09

A kormány szerint a kampányfinanszírozással kapcsolatos visszaélések visszaszorítása érdekében fontos módosítás, hogy a jövőben az eddigi 27 helyett 50 egyéni jelöltre lenne szükség országos lista állításához az országgyűlési választáson…

Szigorodtak a feltételes szabadság feltételei

20.10.20 18:06

Völner Pál szerint a kormány továbbra is az áldozatok pártján áll az elkövetőkkel szemben.

Bíróság elé viszik Völner Pált és a Magyar Hírlapot is

20.09.14 15:23

A Helsinki bizottság Facebook-posztja szerint Völner Pál a Magyar Hírlapnak beszélt a 14 évvel ezelőtti eseményekről, azonban szerintük az állítások nem voltak igazak.

Míg mások gürcölnek Völner Pál még a Parlamentbe sem ment be

20.08.04 12:37

A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Esztergom Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.

Völner: Alaptalanok az álcivil szervezetek támadásai

20.06.25 14:47

A kormány a járványhelyzet alatt sem feledkezett meg az áldozatsegítés témájáról, az ezt a cél szolgáló jogszabályok már az Országgyűlés asztalán vannak – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára

A(z) "Völner Pál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Völner Pál: Megszűnik a börtönbiznisz

Megszűnik a börtönbiznisz; a börtönviszonyok miatt az elítélteknek járó kártalanításokból előbb az áldozatok kárigényét elégítik ki.

Közélet

Több Európa helyett okosabb Európa kell

„Nem mindenképp több Európa kell, hanem okosabb Európa. Ott legyen mélyebb integráció, ahol a közös uniós fellépés hatékonyabb, mint a nemzeti” – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Varga Judit igazságügyi miniszter.

Tudomány

Ezrek követelték Bolsonaro elnök hivatali felmentését Brazíliában

Hétfőn megkezdték a lakosság tömeges oltását, de az oltóanyag hiánya miatt ez elakadt, ráadásul nagyon rossz időpontban, mert elkezdődött a járvány második hulláma, és Brazíliában is megjelent a vírus egy fertőzőbb változata. A…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló