Völner Pál hírek

Politikus › Völner Pál

Brüsszeli kísérletek a magyar migrációs politika megváltoztatására

19.08.03 12:54

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára arról beszélt, hogy a távozó Európai Bizottság a múlt héten újabb politikai támadást intézett Magyarország ellen.

Elhagyja Orbán kormányát egy miniszter

19.06.25 18:56

A Fidesz EP listáját vezető Trócsányi László igazságügy miniszter felveszi a EP képviselői mandátumát – értesült a hvg.hu. Ezzel egyidejűleg lemond a miniszteri posztjáról. Utódjának személye még nem dőlt el, ám a késedelem nem jelent…

Már júniusban kiderülhet, ki lesz Trócsányi igazságügy-miniszter utóda?

19.05.28 06:10

Akár már júniusban kiderülhet, ki lesz az Orbán Viktor által uniós biztosnak jelölt Trócsányi László utóda az igazságügy-miniszter székben. Döntés még nincs, korábban Bajkai István nevét lehetett hallani, de most fideszesek Völner Pál igazságügyi…

Kúria: Nem sértett választási alapelvet Völner Pál Czeglédy-ügyben írt levele

19.05.18 19:49

A Kúria közleményében rögzítette: nem minősül választási kampánynak az állami szerv jogszabályban meghatározott feladata során végzett tevékenysége.

Völner Pál: Magyarország továbbra sem fogadja el a kvótát

19.05.15 17:40

Felháborító, hogy Brüsszel még mindig ránk akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát, holott a magyar emberek ezt elutasították – emlékeztetett az államtitkár.

Völner Pál: Magyarországgal példát akarnak statuálni

19.04.15 20:27

Magyarországgal, Lengyelországgal és Csehországgal példát akarnak statuálni az unióban az úgynevezett kvótaperrel – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

A(z) "Völner Pál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Völner: A távozóban lévő Európai Bizottság még mindig ragaszkodik a migránsok magyarországi betelepítéséhez

A Bizottság azért perelte be Magyarországot, mert nem hajtotta végre a 2015-ben „csellel átvert egyszeri kötelező kvótát” – mondta az igazságügyi tárca államtitkára.

Közélet

A jövőben a NAV végzi a végrehajtásokat

A jövőben a NAV végzi azokat a végrehajtásokat,  amelyeket eddig törvényszéki végrehajtók láttak el, így a feladat elkerül a bírósági szervezetrendszertől - mondta az erről szóló törvényjavaslat vitájának…

Közélet

Csaknem 300 illegális bevándorlót mentettek ki a líbiai partoknál

Csaknem 300 migránst vett fedélzetére az elmúlt 48 órában a Földközi-tengeren járőröző két migránshajó – jelentette csütörtökön a dpa német hírügynökség.

Magyar település

Sárospatakon is bemutatták a Szalkai-kódex reprint kiadását

A kódex a mohácsi csatában elesett Szalkai László esztergomi érsek 1490 körül készített iskolai jegyzeteiből áll.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló