Volner János hírek

Politikus › Volner János

A Volner Párt elutasítja, hogy az EU a jogállamisággal zsarolná Magyarországot

21.03.26 10:22

A Volner Párt elutasítja, hogy az Európai Unió politikai okokból meg akarja fegyelmezni Magyarországot az úgynevezett jogállamisági mechanizmus alkalmazásával – jelentette ki a Volner Párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

„A hatpárti együttműködésben vannak olyanok, akiknek nem érdeke, hogy 2022 után rendszerváltás legyen”

21.03.04 18:01

Párttá alakult az egykori jobbikos politikus, Bencsik János mozgalma, a Polgári Válasz. Az Azonnalinak elmondta, miért nem csatlakozik az ellenzéki összefogáshoz, miért szavaznak majd szerinte az emberek egy harmadik utas pártra, mit gondol Jakab…

Volner: Niedermüller külföldi befektetőknek játssza át az erzsébetvárosiak pénzét

21.02.19 15:34

Niedermüller Péter, a VII. kerület baloldali polgármestere azért szüntet meg parkolóhelyeket, hogy külföldi befektetőknek játssza át az erzsébetvárosiak pénzét – jelentette ki sajtótájékoztatón a Volner Párt elnöke pénteken Budapesten.

Volner Párt: Vizsgálja a GVH a Lánchíd-tender tisztaságát!

21.01.26 19:57

Volner János független országgyűlési képviselő arról beszélt: „eleve trükközéssel, törvénysértő módon” írták ki a tendert.

A(z) "Volner János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Volner: Politikai átverés a Jobbik erősödését mutató kutatás

A baloldali Kész Zoltán lett a „jobbikos háttérintézmény vezetője” – mutatott rá a Volner Párt elnöke.

Politikus

Jobbik, a féregnyúlvány

A Jobbik alapállása a gyűlölet. Korábban a zsidókat, a cigányokat, a homoszexuálisokat gyűlölték, na meg persze Gyurcsányt, most meg éppen Orbán Viktort.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Tudomány

Megugrott a fővárosi ingatlanok ára, már 1,1 millió forint egy új lakás négyzetmétere

A koronavírus-járvány kezdete óta ugyan kevesebb lakás épült Budapesten, azonban a januárban bevezetett ÁFA-kedvezmény még így is megdobta az ingatlanpiacot, ugyanis az előző év azonos időszakához mérve 15 százalékkal…

 

Kategória ajánló