Volner János hírek

Politikus › Volner János

Akar nagyot röhögni? Új párt alakult, durvább névvel, mint Szanyi pártja

20.09.19 18:28

Bizony nem csalás nem ámítás, van röhelyesebb nevű ellenzéki párt,mint a Szanyi-féle ISZOM mozgalom. Az Index írja, hogy most szombaton a Jobbik korábbi politikusa Volner János megalakította a Volner Pártot, melynek célja, hogy ellenzékbe kerüljön.…

Bezzegország

20.04.01 10:47

A magyar kormánypárt megállapodott az ellenzéki pártokkal a koronavírus elleni védekezéshez szükséges törvény támogatásáról, aztán hétvégén a posztbolsevik siserehad aláírásgyűjtéssel megakadályozta, hogy meg is tegyék ezt

Volner János: „Niedermüller Péter nagyon kemény cuccot szívhat”

20.02.28 06:37

A Fidesz „bezöldülésén” mérgelődik az ellenzék, miközben „szélsőségesen napelempártinak” bélyegzi a kormánypártokat. Interjú.

Sneider: A Gyurcsánnyal közös lista biztos vereség

19.11.01 07:19

Ultimátumnak vették, hogy Jakab Péter a parlamenti választásig szeretne elnök lenni. A tisztújítást elhalasztották, a másik jelölt, Varga-Damm Andrea visszalépett.

A(z) "Volner János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Volner János bejelentette a saját magáról elnevezett Volner Párt megalakulását

A kormány és az ellenzék órái is egyaránt meg vannak számlálva.

Politikus

Jobbik: Cselekvési tervet a pedagógushiány enyhítésére!

Az ellenzéki párt a bérek emelését, a munkakörülmények javítását és egy, a közszolgálati ösztöndíjhoz hasonló rendszer kialakítását sürgeti.

Politikus

Első körben fideszes városoknak adnak pénzt Orbánék szemételtakarításra

A kormány 13 milliárd forintot különít el a "Tisztítsuk meg az országot!" nevű, a közforgalmú területek kitakarítását célzó "projekt" 2020 végéig tartó első ütemére - derül ki a hétfő esti Magyar Közlönyből.

Politikus

Közös ellenzéki jelöltként indulna 2022-ben több volt jobbikos

Sneider Tamás, Bana Tibor és Varga-Damm Andrea is erről beszélt.

 

Kategória ajánló