Volkswagen hírek

Autós › Volkswagen

Hologrammos technológiával jön a Volkswagen?

19.09.06 11:01

A Volkswagen-csoport bevásárolta magát a kiterjesztett valóságra specializálódott SeeReal Technologies vállalkozásra, céljuk, hogy a hologram technológiát felhasználják autóikban.

Így születik újjá hibátlanul egy VW e-Up!

19.09.06 07:33

Legalább annyira hozzátartozik a VW Bogárhoz a boxermotor cicergése, mint a gömbölyű forma. A modell viszont síri csöndben is stílusos, villanymotorral erősen élhető is.

7:38.585 perc a „Mennyek kapujáig”

19.09.03 19:25

Egy különleges utazás a csúcsra, lélegzetelállító felvételek és az első rekord a Tianmen hegységben: a Volkswagen egy óriási mérföldkőhöz érkezett az ID.R modellel Kínában. Olyan állomáshoz, amelynek segítségével a szó szoros értelmében új…

Megnyitja az elektromos csapot a Volkswagen

19.09.01 07:24

Napokon belül érkezik a Volkswagen ID.3, a márka első, kifejezetten villanyautónak fejlesztett modellje. A premier után felgyorsulnak az események, és gyors tempóban érkeznek a következő villanyautók.

Ember okozta informatikai katasztrófák

19.09.01 06:09

Az ipari hálózatokat érintő kiberbiztonsági incidensek fele az alkalmazottak hibájából történik.

Árammal is tankolható a SEAT Tarraco

19.08.30 14:22

A Volkswagen és a Skoda után a SEAT is megkapja a konszern plug-in hibrid hajtásláncát, így már zöld rendszámmal is hazavihető lesz a Tarraco.

Nagyon közel az új Volkswagen Golf világpremierje!

19.08.29 14:28

A VW Golf nyolcadik generációjának fejlesztése szinte a végéhez ért, már intenzíven tesztelik az álcázott prototípusokat, amiről hivatalos gyári fotó is megjelent.

Megkezdődött az új Golf utolsó tesztfázisa

19.08.29 10:40

A fejlesztés már csaknem befejeződött: a Volkswagen intenzíven teszteli az álcázott prototípusokat. Világpremier 2019 őszén: a nyolcadik generációs Golf digitális, intelligens és összekapcsolt lesz.

A román alkalmazottak magyarul tanulnának, a magyar állástalanok románul

19.08.28 16:22

Augusztustól magyar nyelven is szervezhetnek továbbképző tanfolyamokat az állástalanoknak – jelentette be sajtótájékoztatón a Kovászna Megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség igazgatója.

Elhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen korábbi vezérigazgatója

19.08.27 17:01

82 éves korában távozott közülünk Ferdinand Porsche unokája, Ferdinand Piëch, aki óriási szerepet játszott a Volkswagen felemelkedésében.

A(z) "Volkswagen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Nem teljesít túl jól a Volkswagen

Csökkentette bevétel-növekedési tervét a Volkswagen.

Gazdaság

Nincs megállás: ijesztő gyorsasággal öregszik el a hazai gépjárműpark

Milyen személygépkocsiból fut a legtöbb a magyar utakon? Az újonnan vagy a használtan vásárolt autók között több a dízel meghajtású? Hogyan változott a toplistás gyártmányok átlagos életkora, miként alakult a használtautók…

Autós

Nincs megállás: ijesztő gyorsasággal öregszik el a hazai gépjárműpark

Milyen személygépkocsiból fut a legtöbb a magyar utakon? Az újonnan vagy a használtan vásárolt autók között több a dízel meghajtású? Hogyan változott a toplistás gyártmányok átlagos életkora, miként alakult a használtautók…

Ország

Egyre több csomagolási hulladék keletkezik Németországban

Egyre több csomagolási hulladék keletkezik Németországban, a szövetségi környezetvédelmi hivatal (UBA) hétfőn megjelent kimutatása szerint az egy főre jutó mennyiség ...

 

Kategória ajánló